Την υπόθεση του μυστηριώδους θανάτου ενός 76χρονου ασθενούς με κορωνοϊό στον Ερυθρό Σταυρό ερευνούν οι Αρχές.

Aξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών εκλήθησαν στο νοσοκομείο και πλέουν μελετούν προσεκτικά τα στοιχεία για να λύσουν το μυστήριο. Οι πληροφορίες λένε πως ενεργοποιήθηκε το σύστημα συναγερμού της αναπνευστικής συσκευής με την οποία ήταν διασωληνωμένος ο άτυχος ασθενής ο οποίος εξέπνευσε επειδή σταμάτησε να λειτουργεί ο αναπνευστήρας…

Το βασικό ερώτημα είναι αν υπήρξε κάποιου είδους τεχνικό πρόβλημα στη λειτουργία του μηχανήματος ή υπήρξε ανθρώπινη παρέμβαση στο σύστημα που κρατούσε στη ζωή τον 76χρονο ασθενή.

Το μηχάνημα του 76χρονου ασθενούς είχε αποσυνδεθεί, κάτι που έδειχνε πως υπήρξε ανθρώπινη παρέμβαση και οι υποψίες αμέσως στράφηκαν στον 60χρονο που νοσηλευόταν στον ίδιο θάλαμο αλλά δεν ήταν διασωληνωμένος.

Oι πληροφορίες αναφέρουν πως ο φερόμενος δράστης, ο οποίος είχε ψυχολογικά προβλήματα, μετακίνησε τη μάσκα του θύματος και αποσύνδεσε τον αναπνευστήρα επειδή τον ενοχλούσε ο θόρυβος των μηχανημάτων.

Ο άνδρας ήταν διασωληνωμένος σε απλό θάλαμο νοσηλείας και οι γιατροί φέρονται να διαπίστωναν ότι η κατάσταση της υγείας του βελτιωνόταν αισθητά. Όμως ξαφνικά, ο ασθενής απεβίωσε…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook