‘Eγκλημα στον Ερυθρό Σταυρό: Του έβγαλε τον αναπνευστήρα γιατί τον ενοχλούσε ο θόρυβος – O δράστης κρατείται στο νοσοκομείο
 
  Απίστευτες είναι οι αποκαλύψεις γύρω από το θάνατο 76χρονου ασθενούς που ήταν διασωληνωμένος με κορωνοϊό στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός.
Όπως προκύπτει από νεότερες πληροφορίες, τελικά πρόκειται για εγκληματική ενέργεια αφού ένας άλλος ασθενής, σύμφωνα με πληροφορίες 58ε ετών, που ήταν στον ίδιο θάλαμο με τον διασωληνωμένο 76χρονο φέρεται να του έβγαλε τον αναπνευστήρα αφού τον ενοχλούσε ο θόρυβος!
Οι αστυνομικοί που έφτασαν επί τόπου πήραν αποτυπώματα από τα μηχανήματα και έτσι ταυτοποίησαν τον φερόμενο ως δράστη.
Σύμφωνα με τον διοικητή της Α ΥΠΕ Αττικής, Παναγιώτη Στάθη ο ίδιος κάλεσε την ασφάλεια να επιληφθεί του θέματος καθώς ο άλλος ασθενής, αλβανικής καταγωγής, 58 ετών, εμφάνιζε ψυχολογικά προβλήματα αλλά αναγκαστικά νοσηλευόταν στον ίδιο θάλαμο με κορονοϊό λόγω της πληθώρας των περιστατικών.
Για τον 58χρονο έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης αλλά δεν μπορεί να μεταφερθεί στα κρατητήρια αφού νοσεί από κορονοϊό και παραμένει φρουρούμενος στο νοσοκομείο. Δεν έχει δώσει ακόμα κατάθεση στις αρχές οι οποίες ερευνούν εξονυχιστικά αν είχε ποινικό παρελθόν.
Ο 76χρονος ασθενής , που πέθανε, νοσηλευόταν με επιπλοκές του κορωνοϊού διασωληνωμένος – εκτός ΜΕΘ- σε απλό θάλαμο του νοσοκομείου. Μάλιστα, οι πληροφορίες ανέφεραν ότι η υγεία του δεν παρουσίαζε επιδείνωση αλλά ήταν βελτιούμενη.
Η γιατρός μπαίνοντας στον θάλαμο διαπίστωσε ότι το μόνιτορ στο οποίο ήταν συνδεδεμένος ο 76χρονος ασθενής εμφάνιζε ισοηλεκτρική γραμμή. Δηλαδή ήταν νεκρός. Προσπάθησε να του κάνει ανάνηψη αλλά δεν κατάφερε να τον επαναφέρει στην ζωή.
Ολες οι Ειδήσεις
- Τραγωδία στον Ασπρόπυργο: Νεκρό 10χρονο κορίτσι που κατέρρευσε στο προαύλιο του σχολείου του
- Άννα Θεοδωρίδη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη γέννηση του γιου της – «Ο Chris είναι φανταστικός μπαμπάς» (βίντεο)
- Συνελήφθη τηλεοπτικός σεφ για χρέη προς το Δημόσιο ύψους 350.000 ευρώ
- Ηλίας Κασιδιάρης στο Εφετείο: «Η δολοφονία Φύσσα δολοφόνησε εμένα και τη Χρυσή Αυγή»
- Ο Παναγιώτης Γιαννάκης για την αξία της Υπευθυνότητας ως κύριο συστατικό της επιτυχίας (vid.) – Η ομιλία του που ενέπνευσε το κοινό στην Ημερίδα του ΟΠΑΠ για το Υπεύθυνο Παιχνίδι
- «Φως στο Τούνελ»: Δύο σκοτεινές υποθέσεις αποκαλύπτονται με νέα στοιχεία και ντοκουμέντα – Απόψε 31 Οκτωβρίου – Τρέϊλερ
- ΕΡΤ1: #Παρέα με τον Γιώργο Κουβαρά – Αφιέρωμα στον Γιώργο Ζαμπέτα – Σάββατο 01.11.2025, στις 22:00
- ΕΛΤΑ: Η λίστα με τα 204 καταστήματα που κλείνουν – «Τα ΕΛΤΑ έχουν πρόβλημα αλλά πρέπει να επιβιώσουν», δήλωσε ο Πιερρακάκης
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook
 
     
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
  