Στο ...μικροσκόπιο της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων που συνεδριάζει σήμερα θα βρεθεί το λιανεμπόριο στις περιοχές που παραμένει κλειστό, αλλά και οι διαδημοτικές μετακινήσεις.    

Τα καταστήματα άνοιξαν σε όλη τη χώρα την Δευτέρα με εξαίρεση την Θεσσαλονίκη, την Αχαΐα και την Κοζάνη, καθώς κρίθηκε πως δεν το επέτρεπαν τα επιδημιολογικά δεδομένα στις περιοχές. Οι καταστηματάρχες διαμαρτυρήθηκαν έντονα και σήμερα περιμένουν να δουν τι θα προτείνουν οι ειδικοί και τι θα αποφασίσει η κυβέρνηση.

Διαδημοτικές μετακινήσεις και τις καθημερινές;

Ο πρωθυπουργός στην προχθεσινή του συνέντευξη στο Star έδειξε θετικός σε αυτό το ενδεχόμενο. «Είναι κάτι το οποίο θα μας το υποδείξουν οι ειδικοί. Εφόσον δουλεύει καλά τα Σαββατοκύριακα μπορεί, πιστεύω, να γίνει και τις καθημερινές» είχε πει.
Μένει να φανεί αν η επιτροπή προτείνει την απελευθέρωση τους. Άλλωστε οι μετακινήσεις από δήμο σε δήμο είναι ελεύθερες για το λιανεμπόριο.

Πάσχα στο χωριο;

Οι σχετικές αποφάσεις για τις μετακινήσεις το Πάσχα αναμένεται να ληφθούν λίγο πριν την Μεγάλη Εβδομάδα. Τα κυβερνητικά στελέχη υποστηρίζουν πως δεν είναι της παρούσης να γίνει μία τέτοια συζήτηση…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook