Μεγάλη πίεση καταγγέλλει ότι δέχεται η αθλήτρια της ενόργανης Δήμητρα Καστρίτση, προκειμένου να μπει τέλος στις αποκαλύψεις για περιστατικά βασανισμού, ξυλοδαρμών και κακοποίησης στο χώρο.

Μιλώντας στον ΑΝΤ, η αθλήτρια έκανε αναφορά στην επιστολή που απηύθυνε μαζί με 21 συναθλητές της στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον πρωθυπουργό και επισήμανε: «Θα ήθελα να σας πω ότι (…) δέχομαι πάρα πολύ μεγάλη πίεση. Με προβληματίζει το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι θέλουν να κρύψουμε όλη αυτή την κατάσταση κάτω από το χαλί. Δέχομαι πίεση από κόσμο ο οποίος έχει απογοητευτεί με αυτές τις εξελίξεις γιατί θεωρούν ότι πλήττουμε το άθλημα. Εμείς σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να πάθει ζημιά το άθλημα, αλλά πρέπει να μάθει ο κόσμος τι έχουμε τραβήξει».

Όπως κατήγγειλε η αθλήτρια, σε «τρυφερή ηλικία» υπέστη ξυλοδαρμό και λεκτική βία, ενώ δέχθηκε και σεξουαλικά υπονοούμενα στη διάρκεια της προπόνησης.

«Πίσω από κάποια μετάλλια αθλητών, δυστυχώς βρίσκονται πολύ σκληρές καταστάσεις. Ένα από αυτά είναι η διατροφή ενός αθλητή… Ήταν κάποιες πολύ κακοποιητικές καταστάσεις. Εκείνη την περίοδο δεν υπήρχαν ειδικοί να ελέγχουν τις καταστάσεις. Δεν υπήρχαν γιατροί, διαιτολόγοι, ψυχολόγοι έτσι ώστε να είναι δίπλα στα παιδιά και στους προπονητές», κατέληξε η κ. Καστρίτση.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook