Ξεκίνησε ο έλεγχος των ειδικών κλιμακίων - Έρευνα και στο γερανοφόρο όχημα - Δικό τους τεχνικό σύμβουλο έχουν ορίσει οι οικογένειες των θυμάτων

Σήμερα Τρίτη ξεκίνησε η αυτοψία των ειδικών κλιμακίων στο σημείο όπου έλαβε χώρα το εργατικό δυστύχημα την 1η Απριλίου στην Ερέτρια, καθώς και στο γερανοφόρο όχημα στο οποίο επέβαιναν οι τρεις εργαζόμενοι που βρήκαν τραγικό θάνατο όταν κατά την διάρκεια εργασιών έπαθαν ηλεκτροπληξία και πέθαναν ακαριαία.

Άνθρωποι της επιθεώρησης εργασίας, τεχνικοί σύμβουλοι, μηχανικοί ηλεκτρολόγοι και ο ειδικός πραγματογνώμονας των τριών οικογενειών βρέθηκαν στο σημείο του τραγικού δυστυχήματος, κατά το οποίο τους τρεις εργάτες χτύπησε ρεύμα 24.000volt.

Τα ειδικά κλιμάκια πραγματοποίησαν τεχνικούς ελέγχους για να διαπιστώσουν αν τηρήθηκαν τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας από τις εταιρίες με τις οποίες συνεργάστηκε ο ΔΕΔΔΗΕ. Μεταξύ άλλων έλεγξαν και το γερανοφόρο όχημα για να διαπιστώσουν το πώς πέρασε το ρεύμα μέσα από το μεγάλο φορτηγό και σκότωσε τους ανθρώπους που βρίσκονταν στο έδαφος.

Οι οικογένειες των θυμάτων έχουν ορίσει δικό τους τεχνικό σύμβουλο, προκειμένου να έχουν μια ιδιωτική επιστημονική άποψη γύρω από το θάνατο των δικών τους ανθρώπων.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook