Ανοίγουν παλιές υποθέσεις που αφορούν την Greek Mafia - Ανασύρονται και παλιές εκτελέσεις μεταξύ αντίπαλων συμμοριών στο χώρο του οργανωμένου εγκλήματος

Πέραν των φυσικών αυτουργών, οι αρχές στρέφουν την προσοχή τους και στον ηθικό ή τους ηθικούς αυτουργούς της εν ψυχρώ εκτέλεσης του αστυνομικού ρεπόρτερ Γιώργου Καραϊβάζ.

Όσον αφορά στους φυσικούς αυτουργούς, ερευνώνται μεταξύ άλλων βιντεοληπτικό υλικό και μαρτυρίες. Ωστόσο στην αναζήτηση πιθανών ηθικών αυτουργών της δολοφονίας Καραϊβάζ, η αστυνομία εστιάζει σε παλιά ρεπορτάζ και υποθέσεις με τις οποίες ο δημοσιογράφος είχε ασχοληθεί.

Ως εκ τούτου ανοίγουν παλιές υποθέσεις ατόμων που έχουν καταδικαστεί ή απασχολήσει για συμμετοχή τους στην Greek Mafia, καθώς τα άτομα αυτά ενδέχεται να ενοχλήθηκαν από πληροφορίες που γνώριζε ο ρεπόρτερ ή από στοιχεία που ίσως είχε εξασφαλίσει και να θέλησαν να του κλείσουν το στόμα.

Ακόμα, οι αρχές ανασύρουν παλιές εκτελέσεις μεταξύ αντίπαλων συμμοριών στο χώρο του οργανωμένου εγκλήματος που έχουν καταγραφεί τα τελευταία 3 χρόνια, σε μια προσπάθεια εντοπισμού ατόμου που θα ζητούσε την εκτέλεση του δημοσιογράφου, βάσει επαφών που είχε με κάποιους από αυτούς.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook