Τα self test εξακολουθούν να θεωρούνται από τα χρησιμότερα εργαλεία για οποιαδήποτε επανεκκίνηση - Ποιοι επαγγελματίες ενδέχεται να υποχρεωθούν σε τακτικά τεστ

Το μεσημέρι της Τετάρτης πρόκειται να πραγματοποιηθεί μία ακόμα συνεδρίαση των λοιμωξιολόγων, ενώ το απόγευμα της Τετάρτης αναμένονται οι ανακοινώσεις για το σε ποιες νέες εργασιακές ομάδες θα επεκταθεί η υποχρεωτική χρήση των self test.

Κατά τη συνεδρίαση της επιτροπής μεταξύ άλλων θα αξιολογηθεί το επιδημιολογικό φορτίο σε ολόκληρη τη χώρα, ενώ θα εξεταστούν και οι εισηγήσεις προς την κυβέρνηση για το ποια επόμενα ανοίγματα μπορούν να γίνουν με ασφάλεια.

Τα self test εξακολουθούν να θεωρούνται ένα από τα χρησιμότερα διαθέσιμα εργαλεία για οποιαδήποτε επανεκκίνηση. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτά θα διενεργούνται με τον ίδιο τρόπο που γίνονται και στα σχολεία και θα επεκταθούν και σε άλλες εργασιακές ομάδες στο λιανεμπόριο, τους επαγγελματίες οδηγούς (είτε σε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς ή και σε άλλα επαγγελματικά οχήματα), ακόμη και στα καφέ και τα άλλα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος που λειτουργούν έως σήμερα με τη μέθοδο του take away.

Ακόμα, τα self test θα εφαρμοστούν και στην εστίαση όταν αυτή ανοίξει λίγο μετά το Πάσχα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook