Στα χέρια της Αστυνομίας ο δράστης της επίθεσης με καυστικό υγρό κατά της 25χρονης εγκύου στην Κυψέλη
Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί αύριο Σάββατο ένας 25χρονος νεαρός, ο οποίος κατηγορείται ότι έριξε καυστικό υγρό στο πρόσωπο νεαρής εγκύου στην Κυψέλη.
Η Αστυνομία συνέλαβε σήμερα το βράδυ τον 25χρονο, που φέρεται να είναι ο δράστης της επίθεσης σε βάρος της κοπέλας το βράδυ της περασμένης Κυριακής στην Κυψέλη.
Σύμφωνα με πληροφορίες δράστης και θύμα είχαν προσωπική σχέση πριν από δύο χρόνια και την περασμένη Κυριακή είχαν συναντηθεί για να συζητήσουν.
Άγνωστο για πιο λόγο ο 25χρονος επιτέθηκε στη γυναίκα, που βρίσκεται στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, βάζοντας της στο πρόσωπο ένα πανί που είχε εμποτίσει με καυστικό υγρό, Η 25χρονη έπεσε κάτω και ο νεαρός έφυγε με το αυτοκίνητο του.
Αμέσως μετά, η νεαρή γυναίκα διακομίστηκε με εγκαύματα στο πρόσωπο στον “Ευαγγελισμό”αλλά η κατάσταση της υγείας της δεν προκαλεί ανησυχία. Επίσης και το έμβρυο είναι καλά.
Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του , ταυτοποιήθηκε το αυτοκίνητο το οποίο ανήκει στη μητέρα του.
Η υπόθεση ξυπνά μνήμες από την άγρια επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας. Στην περίπτωση αυτή όμως οι ειδικοί ερευνούν το είδος του καυστικού υγρού καθώς δεν φαίνεται από τις πρώτες εκτιμήσεις να είναι βιτριόλι.
Ολες οι Ειδήσεις
- Πέθανε η Σύλβα Ακρίτα, μητέρα της Έλενας, ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ
- Θρίλερ στην Τουρκία: Συνετρίβη αεροσκάφος που μετέφερε τον αρχηγό του γενικού επιτελείου της Λιβύης -Βίντεο
- Τζώνη Καλημέρης – Ελπίδα Ιακωβίδου στην πρώτη τους κοινή συνέντευξη: Η πρώτη γνωριμία και τα σχόλια για τη διαφορά ηλικίας (βίντεο)
- Αγροτικά μπλόκα: Μετ εμποδίων, με ταλαιπωρία και καθυστερήσεις η έξοδος των εκδρομέων για τα Χριστούγεννα – Ουρές χιλιομέτρων στις Εθνικές Οδούς (βίντεο)
- Πέννυ Ρόγκα στο PS Blog: «Υπήρξαν φίλοι μου που εξαφανίστηκαν όταν νόσησα με καρκίνο»
- Οι«ΕΙΚΟΝΕΣ» με τον Τάσο Δούση, ταξιδεύουν στην Κίνα, Σάββατο και Κυριακή στις 17:45 στο OPEN
- Πρόσθετη οικονομική στήριξη για την Κρήτη λόγω μεταναστευτικού, ζήτησε ο Γ. Αυτιάς
- ΕΡΤnews: «365 Στιγμές» με τη Σοφία Παπαϊωάννου – «Το μυστικό των Χριστουγέννων της κυράς Ανθής στη Μάνη και οι Μανιάτες της Κορσικής» – Πέμπτη 25.12.2025
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook