Για «εγκληματική πράξη» μίλησε ο δικηγόρος της οικογένειας Βαλυράκη – Γιατί άργησε να καταθέσει ο μάρτυρας (video)
Απόδειξη ότι πίσω από τον θάνατο του Σήφη Βαλυράκη υπάρχει «εγκληματική πράξη» υποστήριξε ο δικηγόρος της οικογένειας του εκλιπόντος πολιτικού, Γιάννης Παγορόπουλος.
«Υπήρξε νέος μάρτυρας που επιβεβαίωσε όσα είπε ο πρώτος μάρτυρας. Δήλωσε ότι είδε να χτυπούν τον Σήφη Βαλυράκη. Επιβεβαιώνει την θεωρία περί εγκληματικής πράξεως. Οι δύο μάρτυρες πρέπει να ήταν κοντά ο ένας στον άλλον, χωρίς να γνωρίζονται, σε απόσταση 300 μέτρων. Ήταν στην στεριά και ψάρευαν. Το είδαν απέξω το συμβάν» σημείωσε στο MEGA.
Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας Βαλυράκη, ο μάρτυρας άργησε να καταθέσει, γιατί όπως ισχυρίστηκε είχε προβληματιστεί από την συμπεριφορά της τοπικής κοινωνίας στον πρώτο μάρτυρα.
Mεταξύ άλλων, υποστήριξε πως υπήρξε προσπάθεια συγκάλυψης στην υπόθεση.
Ολες οι Ειδήσεις
- Η Αφροδίτη Μάνου κατηγορεί για «αναλφαβητισμό, φθόνο και φανατισμό», όσους αντέδρασαν στο σχόλιο της για τον Μαζωνάκη
- «Χαμογέλα και πάλι!»: Πρεμιέρα Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου στις 09:40 – Τρέϊλερ
- «Μπλε Ώρες: Ο Πέτρος προσπαθεί να ενοχοποιήσει την Εύα – Απόψε, Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου στις 21.00, στον ΣΚΑΪ – Δείτε το τρέϊλερ
- Η μεγάλη δημοσκόπηση του ΣΚΑΙ και της PULSE- Απόψε Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου στις 19.45
- Live η συζήτηση στη Βουλή για τη Συνταγματική Αναθεώρηση – Μητσοτάκης: Ανδρουλάκης και Τσίπρας οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος, με ακοστολόγητες και αντιφατικές υποσχέσεις
- Θάνατος Μαζωνάκη: Κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα για τυχόν ευθύνες του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών
- Σε «γιατρό – υπνωτιστή» έστειλε η Γάκα τη φωτογραφία με το Μαζωνάκη στο μηχάνημα πλασμαφαίρεσης
- Χριστίνα Παππά για το ιατρείο στο Κολωνάκι όπου πέθανε ο Γιώργος Μαζωνάκης: «Είχα κάνει δύο επισκέψεις – έπεσε η πίεση μου με επανέφεραν με απινιδωτή»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook