Μαθητής στη Θέρμη αρνήθηκε να κάνει self test – Έρευνα από την ΕΛΑΣ

Μαίνονται οι αντιδράσεις για την υποχρεωτική διενέργεια self test σε μαθητές Λυκείων, προκειμένου να έχουν δικαίωμα πρόσβασης στα σχολεία και στη δια ζώσης διδασκαλία.
Σύμφωνα με το μέσο Θεσσαλονίκης Thestival, σήμερα Δευτέρα σημειώθηκε ακόμη ένα περιστατικό στη συμπρωτεύουσα και συγκεκριμένα στο 1ο Λύκειο Θέρμης, όπου μαθητής δεν υποβλήθηκε σε αυτοδιαγνωστικό έλεγχο και προσήλθε στο σχολείο χωρίς το απαραίτητο πιστοποιητικό.
Για το νέο περιστατικό άρνησης του self test στη Θεσσαλονίκη, ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Θέρμης, το οποίο σε συνεννόηση με τον εισαγγελέα, διεξάγει έρευνα για το συμβάν.
Ταυτόχρονα, πληροφορίες αναφέρουν ότι το πρωί της Δευτέρας ο μαθητής που προσήλθε στο σχολείο χωρίς τη σχετική βεβαίωση που να πιστοποιεί ότι υποβλήθηκε σε self test, ζήτησε να παρακολουθήσει το μάθημα.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ομάδα συμμαθητών του να τον υποστηρίζει.
Ολες οι Ειδήσεις
- H «Καθημερινή της Κυριακής»
- To «Πρώτο Θέμα» της Κυριακής
- Η Φαίη Θεοχάρη σε μια νέα version της επιτυχίας «Συγκοινωνούντα Δοχεία»
- O «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής»
- Η απάντηση του ΥΠΕΞ στους χάρτες με τα τουρκικά θαλάσσια πάρκα: «Απαράδεκτη, μονομερής και παράνομη ενέργεια»
- Η «Real news» της Κυριακής
- Η ανάρτηση της Κεραμέως για τη δωρεά οργάνων της μητέρας της: “Πέντε όργανα δωρήθηκαν σε συνανθρώπους μας”
- Παλαιό Φάληρο: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη κατάσταση στη μητέρα της 3χρονης που πνίγηκε
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook