Μαθητής στη Θέρμη αρνήθηκε να κάνει self test – Έρευνα από την ΕΛΑΣ
Μαίνονται οι αντιδράσεις για την υποχρεωτική διενέργεια self test σε μαθητές Λυκείων, προκειμένου να έχουν δικαίωμα πρόσβασης στα σχολεία και στη δια ζώσης διδασκαλία.
Σύμφωνα με το μέσο Θεσσαλονίκης Thestival, σήμερα Δευτέρα σημειώθηκε ακόμη ένα περιστατικό στη συμπρωτεύουσα και συγκεκριμένα στο 1ο Λύκειο Θέρμης, όπου μαθητής δεν υποβλήθηκε σε αυτοδιαγνωστικό έλεγχο και προσήλθε στο σχολείο χωρίς το απαραίτητο πιστοποιητικό.
Για το νέο περιστατικό άρνησης του self test στη Θεσσαλονίκη, ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Θέρμης, το οποίο σε συνεννόηση με τον εισαγγελέα, διεξάγει έρευνα για το συμβάν.
Ταυτόχρονα, πληροφορίες αναφέρουν ότι το πρωί της Δευτέρας ο μαθητής που προσήλθε στο σχολείο χωρίς τη σχετική βεβαίωση που να πιστοποιεί ότι υποβλήθηκε σε self test, ζήτησε να παρακολουθήσει το μάθημα.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ομάδα συμμαθητών του να τον υποστηρίζει.
Ολες οι Ειδήσεις
- Το Ιράν έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο με τον Χαμενεΐ
- Πέθανε σε ηλικία 86 ετών ο θρυλικός ηθοποιός και αθλητής πολεμικών τεχνών Τσακ Νόρις
- Συνελήφθη ο γκαλερίστας Γιώργος Τσαγκαράκης μετά την έφοδο του ελληνικού FBI σε αποθήκη του – Βρέθηκαν πλαστοί πίνακες – Ερευνάται και για αρχαιοκαπηλία
- Ηλίας Βρεττός: Θύμα ξυλοδαρμού σε νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε στην Κύπρο (βίντεο)
- Ιωάννα Τούνη: Κοιμάμαι ήρεμη το βράδυ, ξέρω ποια είμαι και δεν χρειάζεται να αποδείξω κάτι σε κάποιον
- «Δέσποινα Μοίρου: Η διεθνής Ελληνίδα ηθοποιός που ξεχώρισε στα red carpets των Oscars 2026»
- Εμμανουέλα Λάμπη: Το νέο big thing του πενταγράμμου- Έκλεψε τις εντυπώσεις στην πρεμιέρα της στο πλευρό του Τόνι Σφήνου (εικόνες+βίντεο)
- Βέροια: Ομολόγησε ο 20χρονος την άγρια επίθεση στην 24χρονη που νοσηλεύεται σε ΜΕΘ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook