Τρεις αλλοδαπές γυναίκες, 31, 45 και 51 ετών, συνελήφθησαν την Κυριακή το απόγευμα στην Νίκαια, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, για πλαστογραφία πιστοποιητικού και παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών κατ' εξακολούθηση.

Συγκεκριμένα η 51χρονη προσπάθησε να μπει την Κυριακή σε νοσοκομείο της Νίκαιας, ως συνοδός ασθενή που νοσηλευόταν. Η αλλοδαπή γυναίκα επέδειξε βεβαίωση αρνητικού μοριακού covid test, με τα στοιχεία της 45χρονης που βρισκόταν μαζί της στο νοσοκομείο.

Τις δύο γυναίκες συνέλαβαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη, που έσπευσαν άμεσα στο σημείο. Μετά τη σύλληψή τους, διαπιστώθηκε προανακριτικά πως τη βεβαίωση την είχαν προμηθευτεί από την 31χρονη κατηγορούμενη.

Εν συνεχεία εντόπισαν την 31χρονη και την συνέλαβαν, τη στιγμή που παρέδιδε στην 51χρονη πλαστή βεβαίωση έναντι του χρηματικού ποσού των 10 ευρώ.

Στην πορεία διαπιστώθηκε πως η 31χρονη κατηγορούμενη κατάρτιζε πλαστές βεβαιώσεις αρνητικών αποτελεσμάτων μοριακoύ και rapid test και τις πωλούσε έναντι του ποσού των 10 ευρώ σε γυναίκες, προκειμένου αυτές να τις χρησιμοποιήσουν για να εισέλθουν σε νοσοκομεία και να εργασθούν ως συνοδοί ασθενών.

Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook