Νέα προκαταρκτική έρευνα σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη με διερευνώμενο αδίκημα αυτό του βιασμού ξεκινά η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Η έρευνα αυτή θα πραγματοποιηθεί έπειτα από κατάθεση που έδωσε στην ανακρίτρια ένας 24χρονος σήμερα άντρας, ο οποίος υποστήριξε ότι βιάστηκε από τον ηθοποιό πριν από εφτά χρόνια όταν το φερόμενο θύμα ήταν 17 ετών.

Η κατάθεση διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία και με εντολή της προϊσταμένης ο εισαγγελέας Κώστας Σπυρόπουλος θα διενεργήσει την προκαταρκτική, καλώντας τις αμέσως επόμενες ημέρες τον καταγγέλλοντα.

Πρόκειται για την τέταρτη υπόθεση που αφορά σε μη παραγεγραμμένο καταγγελλόμενο αδίκημα και η οποία ερευνάται από τη Δικαιοσύνη με πρωταγωνιστή τον προφυλακισμένο Λιγνάδη.

Υπενθυμίζεται ότι πριν περίπου ένα μήνα ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος του για υπόθεση βιασμού ενήλικα, ενώ ο Λιγνάδης ήταν ήδη προφυλακισμένος στην Τρίπολη για τις δύο αρχικές υποθέσεις βιασμού κατά ανηλίκων που τον βαρύνουν.

Η τρίτη υπόθεση έφθασε στη Δικαιοσύνη έπειτα από μήνυση που υπέβαλε ο καταγγέλλων, ο οποίος υποστηρίζει ότι βιάστηκε από τον καλλιτέχνη το 2018. Με αφορμή τη μήνυση διενεργήθηκε προκαταρκτική εξέταση από τον κ. Σπυρόπουλο και μετά την άσκηση της δίωξης ο φάκελος ανατέθηκε στην 19η τακτική ανακρίτρια.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook