Πολύ αυστηροί πρόκειται να είναι οι έλεγχοι στα διόδια και όλες γενικά τις εξόδους τις επόμενες ημέρες, προκειμένου να αποτραπεί κύμα μαζικής μετακίνησης ενόψει Πάσχα.

Παρότι το τελευταίο διάστημα οι έλεγχοι έχουν ατονίσει, αυτό αλλάζει ήδη από την Παρασκευή το πρωί με τα μπλόκα να είναι πολλά κατά μήκος των εθνικών οδών και τα λιμάνια της χώρας.

Τις επόμενες ημέρες θα είναι αυστηροί, αλλά και ενδελεχείς, καθώς θα μπαίνουν πια στο μικροσκόπιο και τα χαρτιά μετακίνησης που δείχνουν οι πολίτες. Συγκεκριμένα θα γίνεται αυστηρός έλεγχος στις βεβαιώσεις της ΕΡΓΑΝΗ, αλλά και σε χαρτιά που αφορούν σε δικαστήρια, υποθηκοφυλάκεια, υποτιθέμενα ραντεβού κλπ.

Σημειώνεται πως δεν θα πραγματοποιούνται ενδεικτικοί έλεγχοι, αλλά έλεγχοι σε όλα τα αυτοκίνητα. Όσον αφορά στις ουρές χιλιομέτρων που σίγουρα θα δημιουργηθούν, οι αρχές απαντούν «αυτό δεν μας αφορά. Δεν μας ενδιαφέρει το αν θα βγουν απρόσκοπτα από τις πόλεις οι κάτοικοι».

Μπλόκα θα υπάρχουν και στους παράδρομους, ενώ πάνω από τα διόδια θα υπάρχουν drone και ελικόπτερα για ελέγχους επί 24ώρου βάσεως.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook