Καπραβέλος: Στη φαρέτρα μας η κολχικίνη – Bιαστικό να βγάζουμε συμπεράσματα (video)
Απαράδεκτες χαρακτήρισε τις εικόνες συνωστισμού που σημειώθηκαν μετά το άνοιγμα της αγοράς, ο διευθυντής της Β' ΜΕΘ του «Γ. Παπανικολάου» Νίκος Καπραβέλος, μιλώντας στο ΜΕGA ενώ παρουσιάστηκε επιφυλακτικός για τη χρήση της κολχικίνης ως όπλο απέναντι στον κορωνοϊό.
Απαράδεκτες χαρακτήρισε τις εικόνες συνωστισμού που σημειώθηκαν μετά το άνοιγμα της αγοράς, ο διευθυντής της Β’ ΜΕΘ του «Γ. Παπανικολάου» Νίκος Καπραβέλος, μιλώντας στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA.
«Αυτές οι εικόνες ήταν η αιτία που είχαμε την διασπορά του δεύτερου κύματος στη Θεσσαλονίκη. Από τη στιγμή που έχουμε όλα τα επιστημονικά δεδομένα και από τη στιγμή που η αγορά άνοιξε με προϋποθέσεις, είναι ώρα η πολιτεία να πάρει μέτρα τουλάχιστον χρονικού περιορισμού των μετακινήσεων» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Καπραβέλος, εκφράζοντας τους φόβους του για τρίτο κύμα πανδημίας, το οποίο όπως υποστήριξε τα νοσοκομεία της χώρα δεν θα μπορέσουν να αντέξουν.
Αναφορικά για τη χρήση και τη δραστικότητας της κολχικίνης ως όπλο απέναντι στον κορωνοϊό, ο κ. Καπραβέλος δήλωσε πως είναι ένα φάρμακο το οποίο είναι στη φαρέτρα μας, ωστόσο είναι βιαστικό να βγάζουμε συμπεράσματα καθώς πρόκειται για ένα φάρμακο με πολλές παρενέργειες που μπορεί να δημιουργήσει πολλές επιπλοκές.
Ολες οι Ειδήσεις
- Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Ο νόμος είναι νόμος και ισχύει για όλους», λέει μετά το πρόστιμο από την Τροχαία
- Ιωάννα Τούνη: Το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι της στο Μεξικό
- Δανάη Μπάρκα: Φωτογραφίες από το ταξίδι της στη Σουηδία
- Π. Παυλόπουλος: «Θέσπιση του Δικαίου και απονομή της Δικαιοσύνης στην εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης»
- Πέθανε από καρκίνο ένα παιδί στην Ελλάδα που γεννήθηκε από το σπέρμα του Δανού δότη – Nοσεί και το αδερφάκι του
- Λένα Δροσάκη: «Η πρώτη ανάσα ήταν όταν πήγε καλά το θέμα υγείας μου, έπρεπε να σταθώ δυνατή για το παιδί μου» (βίντεο)
- Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση σε βάρος του Γ. Ξυλούρη για την «σιωπή» του στην Εξεταστική – Ερευνάται για ψευδή κατάθεση και απείθεια
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Διαγράφεται από το ΠΑΣΟΚ ο κουμπάρος του Ν. Ανδρουλάκη που συνελήφθη στην Κρήτη για τις παράνομες επιδοτήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook