Απαράδεκτες χαρακτήρισε τις εικόνες συνωστισμού που σημειώθηκαν μετά το άνοιγμα της αγοράς, ο διευθυντής της Β' ΜΕΘ του «Γ. Παπανικολάου» Νίκος Καπραβέλος, μιλώντας στο ΜΕGA ενώ παρουσιάστηκε επιφυλακτικός για τη χρήση της κολχικίνης ως όπλο απέναντι στον κορωνοϊό.

Απαράδεκτες χαρακτήρισε τις εικόνες συνωστισμού που σημειώθηκαν μετά το άνοιγμα της αγοράς, ο διευθυντής της Β’ ΜΕΘ του «Γ. Παπανικολάου» Νίκος Καπραβέλος, μιλώντας στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA.

«Αυτές οι εικόνες ήταν η αιτία που είχαμε την διασπορά του δεύτερου κύματος στη Θεσσαλονίκη. Από τη στιγμή που έχουμε όλα τα επιστημονικά δεδομένα και από τη στιγμή που η αγορά άνοιξε με προϋποθέσεις, είναι ώρα η πολιτεία να πάρει μέτρα τουλάχιστον χρονικού περιορισμού των μετακινήσεων» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Καπραβέλος, εκφράζοντας τους φόβους του για τρίτο κύμα πανδημίας, το οποίο όπως υποστήριξε τα νοσοκομεία της χώρα δεν θα μπορέσουν να αντέξουν.

Αναφορικά για τη χρήση και τη δραστικότητας της κολχικίνης ως όπλο απέναντι στον κορωνοϊό, ο κ. Καπραβέλος δήλωσε πως είναι ένα φάρμακο το οποίο είναι στη φαρέτρα μας, ωστόσο είναι βιαστικό να βγάζουμε συμπεράσματα καθώς πρόκειται για ένα φάρμακο με πολλές παρενέργειες που μπορεί να δημιουργήσει πολλές επιπλοκές.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook