Η οικογένεια της 68χρονης από την Πέλλα έχει καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου.

Μια 68χρονη γυναίκα, στην Πέλλα πέθανε λίγες ώρες μετά την δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer κατά του κορωνοϊού,

Όπως ανέφερε το Mega η 68χρονη έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου στις 14 Απριλίου και στις 4 Μαΐου τη δεύτερη, αλλά μετά από λίγες ώρες άρχισε να νιώθει ζαλάδες και είχε εμετούς, εμφανίζοντας παράλληλα παράλυση στα χέρια και στα πόδια.

Αμεσα μεταφέρθηκε από τα παιδιά της στο νοσοκομείο και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε βγήκαν καλές.

Οι συγγενείς της υποστηρίζουν πως οι γιατροί την καθησύχασαν ότι τα συμπτώματα που είχε ήταν παρενέργειες της δεύτερης δόσης του εμβολίου κατά του κορωνοϊού και της έδωσαν εξιτήριο.

Σύμφωνα με όσα καταθέτει στη μήνυσή της η οικογένεια της 68χρονης, λίγες ώρες αργότερα η γυναίκα ανέβασε πυρετό, ενώ είχε και πάλι τα ίδια συμπτώματα με εμετούς και παράλυση των άκρων. Τα παιδιά της την μετέφεραν στο νοσοκομείο με το αυτοκίνητό τους αφού δεν υπήρχε ελεύθερο ασθενοφόρο. Φτάνοντας στο νοσοκομείο η 68χρονη είχε χάσει τις αισθήσεις της, αλλά παρέμενε ζωντανή με χαμηλό σφυγμό. Οι γιατροί προχώρησαν σε διασωλήνωση, αλλά μετά από μισή ώρα περίπου, η γυναίκα πέθανε.

Σύμφωνα με την οικογένειά της, η γυναίκα δεν είχε υποκείμενο νόσημα και ήταν σε άριστη φυσική κατάσταση. Ο δικηγόρος της οικογένειας, κ. Αντώνης Ξυλουργίδης κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου για να διερευνηθεί το ενδεχόμενο τέλεσης αξιόποινων πράξεων με οποιονδήποτε τρόπο.

Η οικογένεια διόρισε και ιατροδικαστή τεχνικό σύμβουλο και έτσι δεν έγινε η ταφή. Η νεκροψία- νεκροτομή θα γίνει την Τρίτη και αναμένουν τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook