Παραβίασαν ξύλινη πόρτα με λοστό οι ληστές και μπήκαν στο σπίτι στην Εκάλη.

Ληστές εισέβαλαν σε σπίτι επιχειρηματία στην Εκάλη και άρπαξαν 120.000 ευρώ σε μετρητά αλλά και κοσμήματα αξίας 30.000 ευρώ.

Η ληστεία στο σπίτι του επιχειρηματία έγινε στις 10 το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, 14 Μαίου και οι δράστες εισέβαλαν στη μεζονέτα παραβιάζοντας αρχικά την πόρτα του γκαράζ και στη συνέχεια  την κεντρική ξύλινη πόρτα.

Στη συνέχεια με απόλυτη ακρίβεια , γεγονός που αποδεικνύει την εμπειρία τους, οι άγνωστοι δράστες, οι οποίοι καταγράφηκαν από 20 κάμερες ασφαλείας,   έκαναν άνω κάτω το σπίτι ψάχνοντας για χρήματα και πολύτιμα κοσμήματα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία , έμειναν στο σπίτι του επιχειρηματία περίπου έξι λεπτά  μέχρι να βρούν τα μετρητά, 120.000 ευρώ και κοσμήματα αξίας άνω των 30.000 ευρώ.

Ευτυχώς ο επιχειρηματίας δεν βρισκόταν εντός της μεζονέτας και η ΕΛ.ΑΣ ενημερώθηκε για τη διάρρηξη από την εταιρεία σεκιούριτι.

Ο επιχειρηματίας Πάρης Κομνημός , διατηρεί κατασκευαστική εταιρεία και έχει ξαναπέσει θύμα κλοπής στην εταιρία του με τους δράστες να “σηκώνουν” το χρηματοκιβώτιο τότε.

«Πήγαν σε συγκεκριμένα σημεία, κινήθηκαν πολύ γρήγορα» λέει ο ιδιοκτήτης  Πάρης Κομνηνός, σημειώνοντας πως οι κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει τους δράστες, που όμως φορούσαν κουκούλες και «είχαν πάρει όλα τα μέτρα προφύλαξης» για να μην καταγραφούν τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους.

Αστυνομικές πηγές εκτιμούν ότι οι δράστες της διάρρηξης είναι σπείρα Ρομά με βάση τα Δυτικά Προάστια που «χτυπά» περιοχές των Βορείων Προαστίων.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook