«Εξοικονομώ»: Στο πρόγραμμα 3.124 αιτήσεις σε Ανατολική Μακεδονία-Θράκη
Επανεκκίνηση έκανε τη Δευτέρα το πρόγραμμα «Εξοικονομώ-Αυτονομώ», με το άνοιγμα στις 10:00 π.μ. της ηλεκτρονικής πλατφόρμας για υποβολή αιτήσεων για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Η πλατφόρμα έκλεισε στις 10:46. Υποβλήθηκαν 6.601 αιτήσεις, εκ των οποίων εγκρίθηκαν οι 3.124, δεσμεύοντας ποσό 68,69 εκατ. ευρώ. Η μέση επιχορήγηση ανά εγκριθείσα αίτηση είναι της τάξης των 22.000 ευρώ.
Σύμφωνα με το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, μετά από τις τεχνικές παρεμβάσεις στις οποίες προχώρησε, ο μέσος χρόνος δημιουργίας και υποβολής τής κάθε αίτησης ανήλθε σε περίπου 15 λεπτά, έναντι χρόνου περίπου 10 λεπτών κατά την προηγούμενη διαδικασία υποβολής.
Το πρόγραμμα, το οποίο χρηματοδοτείται από πόρους του ΕΣΠΑ με συγχρηματοδότηση Ελλάδας και Ευρωπαϊκής Ένωσης, συνεχίζεται την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας κι ακολουθεί την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
Η έναρξη υποβολής αιτήσεων στην Περιφέρεια Θεσσαλίας θα γίνει τη Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου, ενώ την Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου θα πάρουν σειρά οι αιτήσεις που αφορούν σε πολυκατοικίες (Τύπος Α & Β) για όλη την επικράτεια.
Ολες οι Ειδήσεις
- Αφροδίτη Λατινοπούλου: Η απάντησή της στον Αντώνη Ρέμο για τους Gipsy Kings
- Πέτρος Πολυχρονίδης: Η άγνωστη ιστορία με τον 12χρονο Γιώργο Μαζωνάκη – «Εδώ θα κάνουμε τέχνη Πετράκο. Αυτό οι μεγάλοι το πληρώνουν»
- Γιώργος Μαζωνάκης: Απολογούνται σήμερα οι γιατροί για τον θάνατό του – «κλειδί» η φωτογραφία του τραγουδιστή από την κλινική – Τα στοιχεία που θα κρίνουν την τύχη τους
- Το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Μαζωνάκη: Πλήθος κόσμου συρρέει στην «παλιά του γειτονιά» – Μέχρι τη 1 το λαϊκό προσκύνημα (βίντεο)
- Σαρωτικός ο Παναθηναϊκός νίκησε 3-0 τον Παναιτωλικό και σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας – Δείτε τα highlights
- ΠΑΟΚ – Άρης 2-0: Αφεντικό της Θεσσαλονίκης ο Δικέφαλος, πήρε το ντέρμπι από τον Άρη με Ζίβκοβιτς και Ντιαγέ
- Άσφαιρη μονομαχία στη Λεωφόρο, παρέμειναν χωρίς νίκη Κηφισιά και Λεβαδειακός
- Γιώργος Μαζωνάκης – Ένωση Ελλήνων Φυσικών για τους δύο γιατρούς της κλινικής: «Ανυπόστατοι όροι η κβαντική ιατρική και η κβαντική θεραπεία»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook