Ο σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά θα έρθει στην Ασφάλεια πρόσωπο με πρόσωπο με τον 36χρονο Γεωργιανό.

Ο 36χρονος Γεωργιανός που συνελήφθη στον Έβρο με πλαστό διαβατήριο για συμμετοχή σε ληστεία στο Πικέρκι, βρίσκεται στο επίκεντρο των ερευνών για πιθανή συμμετοχή του στο άγριο έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Ο Γεωργιανός , ο οποίος αρνείται κάθε συμμετοχή του στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά, μπορεί να αποδειχθεί πρόσωπο – κλειδί , καθώς θεωρείται, από τους αστυνομικούς, στρατολόγος ατόμων σε συμμορίες ληστών που πραγματοποιούν ληστρικές επιδρομές επιδεικνύοντας άκρατη βία.

Ακόμα κι αν ο ίδιος δεν έχει κάποια σχέση με το συγκεκριμένο έγκλημα, οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι θα μπορούσε να τους δώσει χρήσιμα στοιχεία για άτομα που πραγματοποιούν ανάλογες ληστείες κι ενδεχομένως να είναι οι δράστες της τραγωδίας στα Γλυκά Νερά.

Τον 36χρονο Γεωργιανό πρόκειται να δει από κοντά στην ΓΑΔΑ και ο σύζυγος της 20χρονης, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν μοιάζει με τον δολοφόνο της. Το ενδιαφέρον στρέφεται επίσης στο ενδεχόμενο να υπάρχει ίχνος γενετικού υλικού ή αποτύπωμα του κατηγορούμενου στην μεζονέτα των Γλυκών Νερών.

Το μήνυμα του συζύγου

Την ίδια ώρα ο 32χρονος σύζυγος της Κάρολαϊν, που είδε τη σύζυγο του να δολοφονείται από τους αδίστακτους κακοποιούς με όσο κουράγιο του έχει απομείνει έστειλε το δικό του μήνυμα για τους δολοφόνους και τις εν εξελίξει έρευνες.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό STAR και στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο σύζυγος ανέφερε: «Δουλεύουμε όλη μέρα με την αστυνομία για την περιγραφή και θα βγάλουν σύντομα εικόνα με μεγάλη ακρίβεια. Είναι πολύ μεγάλη η έρευνα της αστυνομίας κι ακόμη κι εγώ δεν έχω όλες τις λεπτομέρειες. Περιμένω κάθε μέρα νέα τους. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας, όπως και να έχει, να είστε όλοι καλά».

Πρόσωπο με πρόσωπο ο σύζυγος με τον Γεωργιανό

Ο 36χρονος Γεωργιανός, σε βάρος του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα κατηγορούμενος για τη ληστεία στο Πικέρμι αλλά και βαριές σωματικές βλάβες του ηλικιωμένου ζευγαριού που ήταν μέσα στο σπίτι. Στη συνέχεια θα απολογηθεί για τη ληστεία στο Πικέρμι ενώπιον του ανακριτή.

Οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών θεωρούν κομβικής σημασίας το χρονικό διάστημα της μετάβασης από τον εισαγγελέα τον ανακριτή, καθώς θέλουν να του κάνουν στοχευμένες ερωτήσεις, ώστε να αντλήσουν χρήσιμα στοιχεία, αλλά και να τον συναντήσει ο 32χρονος σύζυγος της Καρολάιν, μήπως και αναγνωρίσει σε αυτόν κάποια χαρακτηριστικά του δράστη της δολοφονίας της.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook