Υπόθεση Βαλυράκη: Απόπειρα συγκάλυψης καταγγέλλει η οικογένεια – Κατέθεσε μήνυση
Απόπειρα συγκάλυψης καταγγέλλει η οικογένεια του Σήφη Βαλυράκη.
Ο κουνιάδος του Σήφη Βαλυράκη, Αθανάσιος Παπαθεοδώρου, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου για κατάχρηση εξουσίας και κωλυσιεργία
Ο κ. Παπαθεοδώρου, στην αναφορά του, επισημαίνει πως τέσσερις μήνες μετά τον θάνατο του Σήφη Βαλυράκη, σημειώνονται καθυστερήσεις στην έρευνα από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας και το Λιμενικό με αποτέλεσμα να χάνεται πολύτιμος χρόνος και στοιχεία.
Μάλιστα, αναφέρει ότι στις 14 Μαΐου υπέβαλε μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κατά παντός υπευθύνου επίορκου Εισαγγελικού Λειτουργού καθώς και κάθε άλλου προανακριτικού υπαλλήλου που χειρίζονται μέχρι σήμερα την υπόθεση και σκοπίμως αδρανούν.
Καταπέλτης ο κουνιάδος του Σήφη Βαλυράκη
Η πλευρά της οικογένειας Βαλυράκη θεωρεί απαράδεκτο το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει γίνει άσκηση ποινικής δίωξης και κάνει λόγο για έγκλημα, όχι ατύχημα.
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό STAR, ο κ. Παπαθεοδώρου ανέφερε ότι έχει αλλοιωθεί το σύστημα ασφαλείας στο σκάφος του Σήφη Βαλυράκη.
Πρόσθεσε ότι μετά την μαρτυρία-κλειδί, όπου κατονομάζονταν συγκεκριμένοι ύποπτοι, δεν έχει γίνει καμία κλήση για κατάθεση.
H οικογένεια δεν έχει γνώση της δικογραφίας της προανάκρισης, σύμφωνα με τον Αθανάσιο Παπαθεοδώρου, ο οποίος μίλησε ξεκάθαρα για απόπειρα συγκάλυψης.
Ολες οι Ειδήσεις
- Η Αφροδίτη Μάνου κατηγορεί για «αναλφαβητισμό, φθόνο και φανατισμό», όσους αντέδρασαν στο σχόλιο της για τον Μαζωνάκη
- «Χαμογέλα και πάλι!»: Πρεμιέρα Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου στις 09:40 – Τρέϊλερ
- «Μπλε Ώρες: Ο Πέτρος προσπαθεί να ενοχοποιήσει την Εύα – Απόψε, Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου στις 21.00, στον ΣΚΑΪ – Δείτε το τρέϊλερ
- Η μεγάλη δημοσκόπηση του ΣΚΑΙ και της PULSE- Απόψε Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου στις 19.45
- Live η συζήτηση στη Βουλή για τη Συνταγματική Αναθεώρηση – Μητσοτάκης: Ανδρουλάκης και Τσίπρας οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος, με ακοστολόγητες και αντιφατικές υποσχέσεις
- Θάνατος Μαζωνάκη: Κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα για τυχόν ευθύνες του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών
- Σε «γιατρό – υπνωτιστή» έστειλε η Γάκα τη φωτογραφία με το Μαζωνάκη στο μηχάνημα πλασμαφαίρεσης
- Χριστίνα Παππά για το ιατρείο στο Κολωνάκι όπου πέθανε ο Γιώργος Μαζωνάκης: «Είχα κάνει δύο επισκέψεις – έπεσε η πίεση μου με επανέφεραν με απινιδωτή»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook