Ποιοι έχουν βρεθεί στο μικροσκόπιο της αστυνομίας

Μέχρι και την Κρήτη έχει ρίξει δίχτυα η ΕΛ.ΑΣ. για να εντοπίσει τους δράστες της ειδεχθούς δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Η αστυνομία προσπαθεί να συνθέσει το παζλ της δολοφονίας, ενεργοποιώντας παράλληλα ένα μεγάλο δίκτυο πληροφόρησης εντός των κύκλων των φυλακών.

Όπως μεταδίδει το Cretalive.gr, την επομένη της άγριας δολοφονίας ζητήθηκε από τις φυλακές Αλικαρνασσού, όπως και από άλλα ιδρύματα της χώρας, λίστα με τα άτομα που έχουν αποφυλακιστεί τον τελευταίο χρόνο και είχαν εμπλακεί σε σκληρά εγκλήματα, όπως ληστείες μετά φόνου.

Την ίδια στιγμή οι ελληνικές αρχές προσπαθούν να συλλέξουν πληροφορίες μέσα από τις φυλακές, καθώς δεν αποκλείεται η ταυτότητα των δραστών να αποτελεί κοινό μυστικό ανάμεσα στους κρατούμενους, καθώς «η μία συμμορία γνωρίζει συχνά τη δράση της άλλης».

Αξίζει να σημειωθεί πως στο μικροσκόπιο των Αρχών έχουν μπει κυρίως δύο αλλοδαποί, οι οποίοι έχουν αποφυλακιστεί το τελευταίο διάστημα, έχοντας διαπράξει βίαια εγκλήματα.

Ο ένας από τους δύο, ο οποίος έχει βρεθεί στο επίκεντρο είναι ένας Γεωργιανός, καθώς στην Αλικαρνασσό έχουν μεταφερθεί τα τελευταία χρόνια αρκετοί εγκληματίες από τη συγκεκριμένη χώρα.

Ανάμεσά τους βρίσκονται άτομα που έχουν καταδικαστεί για ληστείες με καλάσνικοφ ή ληστείες στις οποίες ασκήθηκε ιδιαίτερη βία, όπως μέλη της «άγριας» συμμορίας που «σιδέρωνε» τα θύματα της.

Παράλληλα, οι αρχές αναμένουν και τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, συγκρίνοντας το DNA που βρέθηκε στο σπίτι στα Γλυκά Νερά με αυτό σεσημασμένων κακοποιών, όπως και από την άρση και τις αναλύσεις των τηλεφωνικών επικοινωνιών στην περιοχή.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook