"Καμία σχέση με τα Γλυκά Νερά", ισχυρίζεται ο δικηγόρος

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Γεωργιανός που ερευνούσαν οι Αρχές για ενδεχόμενη εμπλοκή του στην άγρια δολοφονία της 20χρονης στα Γλυκά Νερά και για ληστεία στο Πικέρμι.

Κατά την απολογία του, όπως γράφει το lawandorder.gr, αρνήθηκε οποιαδήποτε συμμετοχή του στη ληστεία εις βάρος ηλικιωμένων στο Πικέρμι, η οποία του είχε αποδοθεί.

Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου επεσήμανε ότι ο πελάτης του δεν έχει καμία σχέση με το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά, αλλά ούτε και με τη ληστεία τον Μάρτιο.

Επίσης, έκανε λόγο για στοιχεία που υπάρχουν «υπέρ της αθωότητας» του πελάτη του και αναμένεται να τα παρουσιάσει.

Υπενθυμίζεται ότι ο 43χρονος που συνελήφθη στα σύνορα του Έβρου εμπλέκεται στη ληστεία σε σπίτι στο Πικέρμι τον Μάρτιο κατά την οποία οι δράστες ξυλοκόπησαν τους ηλικιωμένους ενοίκους αλλά και την οικιακή τους βοηθό.

Στο σπίτι στο Πικέρμι βρέθηκαν στοιχεία DNA που ταιριάζουν με αυτό του συλληφθέντα, ο οποίος επιχείρησε να το σκάσει από την Ελλάδα με πλαστό διαβατήριο.
Ο άνδρας εξετάστηκε και για τη ληστεία μετά φόνου στα Γλυκά Νερά, ωστόσο, προς το παρόν δεν έχει προκύψει κάποια σύνδεσή του με την υπόθεση και ο ίδιος αρνείται κάθε ανάμειξη.

Όταν στελέχη της Ασφάλειας, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΑΝΤ1, τον ανέκριναν και ρωτώντας τον για τη δολοφονία της 20χρονης στα Γλυκά Νερά, ο ίδιος φέρεται να απάντησε: «Αφήστε με να το σκεφτώ», ενώ γενικώς κρατούσε στάση αδιαφορίας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook