Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό των δραστών

Πυρετώδεις είναι οι προσπάθειες των αστυνομικών αρχών να οδηγηθούν στην εξιχνίαση της υπόθεσης στα Γλυκά Νερά, ενώ την ίδια στιγμή σημαντικό ρόλο αναμένεται να αποτελέσει και μια κατάθεση από πρόσωπο «κλειδί».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Live News στο Mega, οι αστυνομικοί αναμένεται να εξετάσουν και άλλα πρόσωπα από τον χώρο των ποινικών, αλλά η συγκεκριμένη κατάθεση αναμένεται να δώσει περαιτέρω στοιχεία.

Την ίδια ώρα σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη στο «ΒΗΜΑ» και τα «ΝΕΑ», η έρευνα της αστυνομίας προσανατολίζεται προς πάσα κατεύθυνση. Το έργο των αρχών δυσχεραίνει ωστόσο η έλλειψη στοιχείων αναφορικά με την άφιξη των ληστών και την αναχώρησή τους από την μεζονέτα των Γλυκών Νερών.

Τα ερωτήματα

Τρία είναι τα ιδιαίτερα στοιχεία που καθιστούν δύσκολη αυτή την υπόθεση.

Αρχικά, ότι καμία κάμερα δεν κατέγραψε τους δράστες ούτε να έρχονται ούτε να φεύγουν. Εν συνεχεία, το γεγονός ότι στον τόπο του εγκλήματος δεν βρέθηκαν τρίχες ή dna των δραστών. Τρίτο, είναι το πώς κατάφερε και λύθηκε ο 32χρονος πιλότος, προκειμένου να ειδοποιήσει την Αστυνομία.

Παράλληλα και ο 32χρονος σύζυγος εκδηλώνει την υποστήριξη του στις αρχές για την εύρεση των δραστών, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ αναμένεται να κληθεί σε εν νέου κατάθεση τις προσεχείς ημέρες.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook