Εμπρηστικές επιθέσεις στις επιχειρήσεις που διατηρεί η σύζυγος του Νίκου Χαρδαλιά στο Βύρωνα πραγματοποίησαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Κυριακής.

Οι ζημιές είναι μεγάλες και τα καταστήματα της συζύγου του Νίκου Χαρδαλιά έχουν αποκλειστεί με κορδέλες της Αστυνομίας.

«Δεν κάνουμε βήμα πίσω σε αρχές και αξίες που σαν ενεργοί πολίτες και προσωπικότητες προσπαθούμε να υπηρετήσουμε όλα αυτά τα χρόνια» τόνισε ο Νίκος Χαρδαλιάς, υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων.


Θρασύδειλα ανθρωπάρια, τα οποία δεν φοβούνται ο ίδιος και η σύζυγος του Γιώτα, χαρακτήρισε ο Νίκος Χαρδαλιάς τους δράστες των εμπρηστικών επιθέσεων τα ξημερώματα σε επιχειρήσεις της γυναίκας του στο Βύρωνα.

«Δεν κάνουμε βήμα πίσω σε αρχές και αξίες που σαν ενεργοί πολίτες και προσωπικότητες προσπαθούμε να υπηρετήσουμε όλα αυτά τα χρόνια» τόνισε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων.

Η δήλωση του κ. Χαρδαλιά αναλυτικά

«Κάποια θρασύδειλα ανθρωπάρια που αρέσκονται να παίζουν στο σκοτάδι που είναι το αγαπημένο τους χόμπι και πάντα με κουκούλες πιστεύουν ότι μπορούν να μας τρομοκρατήσουν. Λέμε ξεκάθαρα ότι δεν τους φοβόμαστε. Δε θα μας τρομοκρατήσουν.

Θα παλέψουμε και θα φτιάξουμε πάλι με τη Γιώτα αυτά που η ίδια έχει παλέψει παρά πολύ καιρό να φτιάξει αλλά σε κάθε περίπτωση το μήνυμα είναι ότι δεν κάνουμε βήμα πίσω σε αρχές και αξίες που σαν ενεργοί πολίτες και προσωπικότητες προσπαθούμε να υπηρετήσουμε όλα αυτά τα χρόνια. Δε θα μας τρομοκρατήσουν».

O υφυπουργός ανάρτησε ανάλογη δήλωση και στο Twitter

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook