Ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκε ο δάσκαλος που κατηγορείται ότι έστελνε ακατάλληλα και ερωτικά μηνύματα σε μαθήτριες δημοτικού.

Σε βάρος του δασκάλου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για κατάχρηση ανηλίκων που έχουν εμπιστευτεί στο δράστη να επιβλέπει ή να φυλάσσει κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας μέσω διαδικτύου, πληροφορικής ή άλλων τεχνολογιών ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει τα 15 έτη κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Ο 48χρονος δάσκαλος του δημοτικού  αφέθηκε ελεύθερος με τον όρο της απαγόρευσης προσέγγισης των μαθητριών σε απόσταση κάτω των 500 μέτρων και επικοινωνίας μαζί τους με κάθε μέσο. Ακόμη, υπεβλήθησαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα και χρηματική εγγύηση 5.000 ευρώ.

«Τα κορίτσια ήταν αυτά που προσέγγισαν» φέρεται να είπε στις ανακριτικές Αρχές, συμπληρώνοντας πως «μια από τις μαθήτριες ήθελε να δείχνει μεγαλύτερη». Ο 48χρονος είπε πως επεδίωκε «το καλύτερο για την διαπαιδαγώγηση των παιδιών».

Ο 48χρονος δάσκαλος είναι πατέρας δύο μικρών παιδιών και εργάζονταν στο σχολείο για αρκετό χρονικό διάστημα.

Δείτε εδώ τα σοκαριστικά μηνύματα που έστελνε στις μαθήτριες.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook