Τι υποστήριξε ενώπιον του δικαστηρίου

«Συγγνώμη» ζήτησε ο αστυνομικός στη Ρόδο που επιτέθηκε με το αυτοκίνητό του, εμβολίζοντας το αυτοκίνητο του Διευθυντή της Α’ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου, στο οποίο μάλιστα προκάλεσε ζημιές με βαριοπούλα.

Μετά την σύλληψη του, οδηγήθηκε ενώπιον του δικαστηρίου όπου ζήτησε «συγγνώμη» και δήλωσε ότι θα καλύψει το κόστος των καταστροφών που προκάλεσε, αλλά και τα έξοδα για ενδεχόμενη ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, σύμφωνα με το rodiaki.gr, αφορά σε συνολικά πέντε αδικήματα, αφού κατηγορείται για απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης, διατάραξη της λειτουργίας της υπηρεσίας, εξύβριση, απειλή και φθορά ξένης περιουσίας κατ’ εξακολούθηση.
Η δίκη επρόκειτο να γίνει χθες, εντούτοις ο 47χρονος ζήτησε και έλαβε προθεσμία έως την Πέμπτη 27 Μαΐου, προκειμένου να μπορέσει να παραστεί ο συνήγορος υπεράσπισής του.

Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημά του, αλλά δεν έκανε άρση της κράτησής του, ο οποίος κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα Ρόδου.
Σημειώνεται ότι ανάμεσα στον αστυνομικό διευθυντή και τον υφιστάμενό του, υπήρχε τα τελευταία έντονη διαμάχη.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μετά την επίθεση του αστυνομικού και αφού ακινητοποιήθηκε από συναδέλφους του, διαπιστώθηκε ότι είχε στην κατοχή του το υπηρεσιακό του περίστροφο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook