Σε αργία τέθηκε ο δάσκαλος που έστελνε ερωτικά μηνύματα σε μαθήτριες του , που φοιτούσαν στο δημοτικό.

Ο πατέρας μιας από τις μαθήτριες – θύματα , που ο δάσκαλος έστελνε ερωτικά μηνύματα, ήταν ο άνθρωπος που τον κατήγγειλε στην Αστυνομία και ξετυλίχτηκε το κουβάρι της απίστευτης συμπεριφοράς.

Ο πατέρας της μαθήτριας μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN για το πώς συγκέντρωσε τα μηνύματα, που φέρεται να έστελνε ο δάσκαλος στην κόρη του, και στη συνέχεια ενημέρωσε την αστυνομία, που προχώρησε στη σύλληψη του.

«Πήρα τηλέφωνο το «Ανηλίκων» και μέσα σε 20 λεπτά με πήραν πίσω. Είχαν επικοινωνήσει με την ασφάλεια Σαρωνικού. Με το που διάβασαν τα μηνύματα ήταν πλέον πεπεισμένοι. Πήγαν και τον συνέλαβαν επί τόπου», υπογράμμισε.

Όπως είπε η κόρη του του μίλησε για τα μηνύματα κι εκείνος της είπε να του τα λέει όλα και να βλέπει να μηνύματα, τα οποία και παραδόθηκαν στην Αστυνομία.

«Εγώ δεν θα γίνω σωτήρας του κόσμου. Εγώ έσωσα το παιδί μου και κατ’ επέκταση βοηθήθηκαν και άλλα παιδάκια. Ο άνθρωπος ήταν από τους καλύτερους δασκάλους και ήμουν πολύ χαρούμενος που είχαμε αυτόν τον δάσκαλο φέτος».

Υπενθυμίζεται πως έπειτα από την άσκηση ποινικής δίωξης, ο 48χρονος δάσκαλος τέθηκε σε αργία με απόφαση της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως, ενώ η απόλυση προβλέπεται μόνο σε περίπτωση καταδικαστικής απόφασης.

Σοκάρουν οι διάλογοι

Ανατριχίλα προκαλούν τα μηνύματα που έστελνε ο 48χρονος: «Μακάρι να μπορούσαμε να είχαμε σχέση. Μου αρέσεις πάρα πολύ», ήταν ένα από αυτά.

«Κύριε με κάνετε και ντρέπομαι» απάντησε ένα κοριτσάκι…

«Αλήθεια λέω θα ήμασταν μαζί» φέρεται να επέμεινε αυτός.

Τι υποστήριξε ο ίδιος

Τα όσα υποστηρίζει για να υπερασπιστεί τον εαυτό του είναι ακόμα πιο σοκαριστικά. «Τα κορίτσια ήταν αυτά που προσέγγισαν» φέρεται να είπε στις ανακριτικές Αρχές, συμπληρώνοντας πως «μια από τις μαθήτριες ήθελε να δείχνει μεγαλύτερη». Ο 48χρονος είπε πως επεδίωκε «το καλύτερο για την διαπαιδαγώγηση των παιδιών».

Ο 48χρονος δασκαλος είναι πατέρας δύο μικρών παιδιών και εργάζονταν στο σχολείο για αρκετό χρονικό διάστημα. Κατηγορείται για κατάχρηση ανηλίκων και για προσέγγιση μέσω διαδικτύου για την τέλεση γενετήσιων πράξεων κατ’ εξακολούθηση και συρροή.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook