Κρίσιμη συνεδρίαση της επιτροπής των λοιμωξιολόγων σήμερα.

Νέα συνεδρίαση των λοιμωξιολόγων αναμένεται σήμερα, η οποία πρόκειται να εισηγηθεί την «επιστροφή» της μουσικής στην εστίαση, την παράταση της απαγόρευσης κυκλοφορίας μετά τις 00:30 που ισχύει σήμερα, καθώς και την αύξηση του αριθμού των καλεσμένων σε γάμους, βαπτίσεις και δεξιώσεις.

Υπενθυμίζεται ότι η κυβέρνηση έχει εισηγηθεί στην Επιτροπή την παράταση της απαγόρευσης κυκλοφορίας μετά τις 00:30, η οποία θα ισχύσει – πιθανότατα – από τις 15 Ιουνίου και μετά.

Εξάλλου, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στη συνέντευξή του στη Bild, τόνισε ότι «θα υπάρχει μουσική όταν θα έρθουν οι τουρίστες», ενώ σε ερώτηση των δημοσιογράφων εάν αυτό θα συμβεί από αυτό το Σαββατοκύριακο, ο πρωθυπουργός απάντησε: «Όχι από αυτό το Σαββατοκύριακο. Ακόμα αναμένουμε από τους εμπειρογνώμονες, να μας πουν πότε θα πρέπει να συμβεί αυτό».

Σύμφωνα με πληροφορίες, του MEGA, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η αύξηση του αριθμού καλεσμένων σε γάμους και βαφτίσια, καθώς από την 1η Ιουνίου αναμένεται όριο 100 ατόμων. Να σημειωθεί, μάλιστα, ότι ένθερμος οπαδός και εισηγητής της αύξησης του αριθμού τους είναι ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, όπως ο ίδιος έχει δηλώσει δημόσια.

Μάλιστα καθώς η τουριστική περίοδος ήδη βρίσκεται προ των πυλών η απαγόρευση κυκλοφορίας, που ισχύει από τις 00:30 έως τις 05:00, είναι τουλάχιστον παράδοξο να υπάρχει και, μάλιστα, από τις 00.30.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook