Το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιά ήταν καταστροφικό για την εστίαση μετά τα νέα μέτρα, με τη ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων και την απαγόρευση της μουσικής να κάνουν τους πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια τους.

Σύμφωνα με τον Γιάννη Δαβερώνη, πρόεδρο Εστιατόρων Αττική, ο κλάδος βιώνει συνθήκες αβεβαιότητας, καθώς εδώ και δύο χρόνια δοκιμάζονται λόγω της πανδημίας. Τα νέα μέτρα που αφορούν την εστίαση έχουν μειώσει την επισκεψιμότητα των ανθρώπων που πήγαιναν στα καταστήματα εστίασης, ενώ οι παρεμβάσεις που αφορούν τη μείωση του ωραρίου και την απαγόρευση της μουσική δημιούργησε προβλήματα.

Ιδιαίτερα το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιά ήταν καταστροφικό για την εστίαση μετά τα νέα μέτρα, με τη ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων και την απαγόρευση της μουσικής να κάνουν τους πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια τους.

«Από τη πρώτη μέρα που ανακοινώθηκαν τα μέτρα στείλαμε στην κυβέρνηση τα αιτήματα που θα μπορούσαν να κρατήσουν βιώσιμο τον κλαδο», είπε, αναφέροντας ενδεικτικά τη μείωση των ενοικίων και τις αναστολές στο προσωπικό.

Το βίντεο από το MEGA:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook