Από τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα θα σημειώνονται βροχές και καταιγίδες...

Θα είναι κατά τόπους έντονες στη Θεσσαλία, στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη αλλά και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, με βελτίωση το απόγευμα.

Στην υπόλοιπη χώρα περιμένουμε τοπικές νεφώσεις, που κατά τόπους θα πυκνώνουν.

Έτσι το μεσημέρι και το απόγευμα αναμένεται μια αστάθεια στα ανατολικά κυρίως ηπειρωτικά με βροχές και καταιγίδες μικρής διάρκειας και σε τοπικό επίπεδο. Μια διαφορετική εικόνα λοιπόν περιμένουμε την τελευταία μέρα του Μαΐου, μετά το σύντομο μαγιάτικο καλοκαίρι των προηγούμενων ημερών.

Όσον αφορά τη θερμοκρασία το μεσημέρι, θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια, με τις μέγιστες να πλησιάζουν τους 20-25 βαθμούς και θα παραμείνει στους 26-28 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά.

Στο Αιγαίο οι μέγιστες θα κυμανθούν από 22 στα βόρεια, χαμηλές τιμές για την εποχή, έως 27-28 στα νότια.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα πελάγη σε βορειοδυτικές διευθύνσεις. Στο Ιόνιο 4-6 μποφόρ και στο Αιγαίο 3-5 και το απόγευμα στα νότια 6 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται παροδική συννεφιά με ήλιο. Ωστόσο το μεσημέρι και το απόγευμα προβλέπονται τοπικές βροχές και στα βόρεια και δυτικά πρόσκαιρες καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18-27 και οι άνεμοι στις γύρω θαλάσσιες περιοχές μεταβλητοί, πρόσκαιρα ανατολικοί 3-4 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη τις πρώτες πρωινές ώρες θα σημειωθούν ισχυρές βροχές, οι οποίες γρήγορα θα μετακινηθούν ανατολικότερα. Το μεσημέρι στα γύρω ορεινά θα σημειωθούν καταιγίδες και εκ νέου το βράδυ. Η θερμοκρασία από 14-25, με βόρειο άνεμο που θα γυρίσει σε νοτιά 3-5 μποφόρ.

Από το MEGA

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook