Εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 55χρονος άνδρας

Στα ίχνη του 55χρονου άνδρα που φέρεται να προσπάθησε να αρπάξει 16χρονη στη Θεσσαλονίκη, οδηγήθηκαν οι αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, oι αστυνομικοί αξιοποίησαν το βιντεοληπτικό υλικό που είχαν στη διάθεσή τους και κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη του ατόμου που φέρεται να προσπάθησε να αποπλανήσει την 16χρονη μαθήτρια.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν ενδείξεις πως ο 55χρονος έχει εμπλακεί και στο παρελθόν σε αντίστοιχα περιστατικά.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις Συκιές όταν η νεαρή πήρε λεωφορείο για να πάει στο σχολείο της. Κατεβαίνοντας πήγε σε μία κοντινή καφετέρια ώστε να ρωτήσει πώς θα πάει στο σχολείο, καθώς δεν πήρε το καθημερινό της λεωφορείο.

Ρώτησε, τελικώς, τον 55χρονο που βρισκόταν στο δρόμο και εκείνος της πρότεινε να την πάει με το αυτοκίνητό του.

Εκείνη αρνήθηκε, ο άνδρας όμως επέμεινε λέγοντάς της «είσαι ωραία κοπέλα, να σε πάω εγώ».

Στην συνέχεια η ίδια έφυγε, αλλά μπαίνοντας σε ένα στενό διαπίστωσε πως ο άνδρας την ακολουθεί με το αυτοκίνητό του.

«Μπες μέσα να σε πάω εγώ στο σχολείο σου» της είπε, επιτακτικά, και τότε η 16χρονη γύρισε πίσω στην καφετέρια και τηλεφώνησε στον πατέρα της.

Εκείνος την πήρε από το σημείο και στη συνέχεια κατήγγειλε το συμβάν στο Τμήμα Ασφαλείας Νεάπολης – Συκεών.

Τι αναφέρει ο πατέρας της ανήλικης

«Δεν γνωρίζω τι άνθρωπος είναι. Τον αναγνώρισε το παιδί και συνελήφθη. Η μικρή δεν τον είχε ξαναδεί. Πρώτη φορά χθες το πρωί που έγινε το περιστατικό» επεσήμανε ο πατέρας της 16χρονης, μιλώντας στο Mega.

Ο 55χρονος, όπως είπε ο ίδιος, πίεσε το παιδί του λεκτικά να τον ακολουθήσει, εκείνη όμως αρνήθηκε.
«Την πίεσε λεκτικά και πιο επιτακτικά να μπει σε ένα στο αμάξι, Το παιδί αρνήθηκε. Βγήκε στον κεντρικό δρόμο και μπήκε σε ένα καφέ και με πήρε τηλέφωνο να πάω να την πάρω» είπε, ειδικότερα.
Αναφέρθηκε, ακόμη, στα όσα έλεγε ο συλληφθείς στην κόρη του. «Είσαι ομορφούλα, μια χαρά κουκλίτσα είσαι, έλα να σε πάω εγώ σχολείο».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook