Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του Τάσου Μπερδέση που δολοφονήθηκε στη Βάρη.

Ο δολοφονημένος Τάσος Μπερδέσης, κηδεύτηκε το απόγευμα της Τρίτης στη Μητρόπολη Αχαΐας, την ιδιαίτερη πατρίδα του.
Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του Τάσου Μπερδέση, του πυγμάχου που δολοφονήθηκε στη Βάρη το πρωί της Δευτέρας σε μια ακόμα υπόθεση που δείχνει «ξεκαθάρισμα» λογαριασμών και έχει σημάνει συναγερμό στην ΕΛ.ΑΣ.
Ο δολοφονημένος Τάσος Μπερδέσης, κηδεύτηκε το απόγευμα της Τρίτης στη Μητρόπολη Αχαΐας, την ιδιαίτερη πατρίδα του, μέσα σε κλίμα βαθιάς οδύνης και με βαρύ πένθος από συγγενείς και φίλους που έδωσαν το «παρών».

Τραγικές φιγούρες, η οικογένεια του Τάσου Μπερδέση. Η μητέρα του Γεωργία, τα αδέλφια του Κώστας και Κατερίνα, Αγγελική και Παναγιώτης και τα ανίψια του Ελευθερία, Μαριλένα, Αναστάσιος, Νικόλας και Κωνσταντίνα.
Συγγενείς και φίλοι συγκεντρώθηκαν από νωρίς το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Μιτόπολης, για να αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά τον 39χρονο που δολοφονήθηκε άγρια στη Βάρη το πρωί της Δευτέρας.

Το κλίμα είναι βαρύ και η συγκίνηση τεράστια, όπως μετέφερε η δημοσιογράφος Ελένη Ασημακοπούλου στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Οι πρώτες δηλώσεις της συντρόφου του

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η σύντροφος του Τάσου Μπερδέση μετά την άγρια δολοφονία του αγαπημένου της.
Μιλώντας στην εκπομπή T-LΙVE η ίδια έδειχνε να μην μπορεί να πιστέψει ότι ήταν η τελευταία φορά που είδε τον σύντροφό της λίγο πριν τη δολοφονία του στη Βάρη.

«Δεν μπορώ να μιλήσω δεν μπορώ να σας πω τίποτα αυτή τη στιγμή. Τον Τάσο τον είδα σήμερα το πρωί. Είπαμε ότι λέμε πάντα. Θα πήγαινε στην προπόνησή του όπως κάθε πρωί. Είμαστε μαζί δυο χρόνια» είπε με τρεμάμενη φωνή η Ελισάβετ στην εκπομπή T-LIVE και την Τατιάνα Στεφανίδου.

Τι ψάχνουν οι Αρχές

Στα «τυφλά» κινούνται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δολοφόνων του Τάσου Μπερδέση, με τους δράστες να επιλέγουν να τον εκτελέσουν σε ένα σημείο, χωρίς κάμερες και χωρίς αυτόπτες μάρτυρες.

Ουσιαστικά το μόνο στοιχείο που έχει το τμήμα ανθρωποκτονιών της ασφάλειας, είναι οι αυτήκοοι μάρτυρες που αντιλήφθηκαν τους πυροβολισμούς και αναφορές για ένα μαύρο πολυτελές τζιπ που διαπιστώθηκε να απομακρύνεται από το σημείο αμέσως μετά. Οι εκτελεστές του Μπερδέση, γνώριζαν το πρόγραμμά του και μόνο τυχαία δεν ήταν, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, η επιλογή του σημείου της δολοφονίας του.

Στελέχη της ασφάλειας θα προχωρήσουν σε άρση απορρήτου των επικοινωνιών στην περιοχή, προκειμένου να εντοπίσουν δραστηριότητα και να ταυτοποιήσουν σήματα με πρόσωπα, έχουν συλλέξει καταθέσεις, ενώ «σαρώνουν» και τους δρόμους περιμετρικά του σημείου για τον εντοπισμό καμερών που έχουν καταγράψει το δρομολόγιο προσέγγισης και διαφυγής του αυτοκινήτου των δολοφόνων.

Ο αριθμός των επιβαινόντων στο όχημα, παραμένει άγνωστο, ενώ το μόνο δεδομένο είναι οι 14 κάλυκες που βρέθηκαν στο σημείο, από το καλάσνικοφ με το οποίο «γάζωσαν» τον γνωστό πυγμάχο. O Μπερδέσης είχε μετακομίσει τα τελευταία δυο χρόνια μόνιμα στην Αθήνα, θέλοντας να αποκόψει κάθε επαφή με πρόσωπα και καταστάσεις με το παρελθόν του στην Πάτρα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook