Ενδεχόμενο προσωπικό κίνητρο εξετάζουν οι αρχές

Τα κίνητρα των ηθικών αυτουργών πίσω από την δολοφονία του πυγμάχου Τάσου Μπερδέση βρίσκονται στο μικροσκόπιο των αστυνομικών αρχών.

Υπενθυμίζεται ότι ο πυγμάχος Τάσος Μπερδέσης έπεσε νεκρός το πρωί της Δευτέρας, όταν δύο άνδρες βγήκαν από ένα ασημί SUV Lexus και πυροβόλησαν με καλάσνικοφ κατά του θύματος, γαζώνοντάς το με 14 σφαίρες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταφέρει το MEGA, οι Αρχές «βλέπουν» προσωπικό κίνητρο πίσω από τον εντολή που έδωσε ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας του 39χρονου.

Το θύμα, που ήταν γνωστό στις Αρχές, δεν είχε ηγετικό ρόλο στα κυκλώματα με τα όποια είχε εμπλακεί και αυτό δημιουργεί ερωτήματα σχετικά με τους λόγους που εκτελέστηκε.

Οι αρχές εξετάζουν ενδελεχώς και το παρελθόν του 39χρονου και ειδικότερα την περίοδο που ζούσε στην Πάτρα, όπου είχε εμπλακεί σε υποθέσεις προστασίας.

Παράλληλα, αναμένεται να εξεταστεί και το πρόγραμμα του Τάσου Μπερδέση στην Αθήνα, καθώς μεταφερόταν πολύ συχνά για τις προπονήσεις του και συμμετείχε σε φιλικούς αγώνες πυγμαχίας είτε στο γήπεδο του Παναθηναϊκού είτε σε άλλα γυμναστήρια όπως αυτό της Βάρης, κάτι το οποίο φαίνεται να ήταν εις γνώσιν των δολοφόνων.

Υπενθυμίζεται πως ο 39χρονος κηδεύτηκε χθες, Τρίτη, στη γενέτειρά του, την Μιτόπολη Αχαΐας.
Τραγικές φιγούρες στο τελευταίο «αντίο», η μητέρα του αλλά και τα δύο του αδέλφια.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook