Θεσσαλονίκη: Χαμός σε λεωφορείο – Ύβρεις και απειλές οδηγού σε επιβάτη (video)
Οδηγός του ΟΑΣΘ βρέθηκε εκτός εαυτού ξεστομίζοντας ύβρεις προς επιβάτη λεωφορείου επειδή του… έκανε παρατήρηση.
Διάφοροι επιβάτες, μαζί και εκείνος που δέχτηκε την υβριστική επίθεση από τον οδηγό του ΟΑΣΘ, διαμαρτυρήθηκαν γιατί το δρομολόγιο ξεκίνησε με καθυστέρηση περίπου 10 λεπτών.
«Ο οδηγός ήταν εκτός εαυτού. Προφανώς και δεν ήταν σε θέση να οδηγήσει κι όμως το έκανε. Φοβηθήκαμε για την ασφάλειά μας. Αρνούμαι να σχολιάσω τον τρόπο με τον οποίο μίλησε στον επιβάτη που καθόταν από πίσω του. Ούτε το χειρότερο είδος ανθρώπου δεν θα μιλούσε με αυτό τον τρόπο» δήλωσε στο thestival.gr αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού.
Επιβάτης κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο μέρος του επεισοδίου.
Δείτε το βίντεο:
Ολες οι Ειδήσεις
- Ξεσπά η Ιωάννα Τούνη μετά τη συνέντευξη του Αλεξάνδρου: «Να το παίζεις “καλός” ενώ θα έπρεπε να βρεις τρύπα να κρυφτείς μετά τις πράξεις σου (βίντεο)
- Παύλος Μαρινάκης: Απευθύνω έκκληση στους αγρότες να ορίσουν συγκεκριμένη αντιπροσωπεία για συνάντηση
- DJ είχε κάνει αποθήκη ναρκωτικών στο σπίτι του – Πουλούσε από κοκαΐνη μέχρι παραισθησιογόνα – Είχε και …φυλλάδιο οδηγιών με την ατάκα «Άσε το μιξάρισμα σε μένα» (βίντεο)
- Αποκλεισμένο το λιμάνι του Βόλου – Οι αγρότες με τα τρακτέρ κλείνουν την είσοδο και οι ψαράδες με τα καϊκια το «πολιορκούν» από θαλάσσης (βίντεο)
- H Πέγκυ Ζήνα πήρε τη θέση της Παπαρίζου στη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Περιστέρι (Βίντεο)
- Ακυρώθηκαν PET SCAN ασθενών στο ΠΑΓΝΗ λόγω των μπλόκων των αγροτών στο αεροδρόμιο Ηρακλείου – Δεν έγινε η αερομεταφορά του ραδιοφαρμάκου
- Καϊράτ Αλμάτι – Ολυμπιακός 0-1:Σημαντικό «διπλό» του Θρύλου στην παγωμένη Αστάνα
- Δολοφονία τοπογράφου στο Ψυχικό: Ισόβια και 6 χρόνια κάθειρξη στον εκτελεστή και 9 χρόνια στον συνεργό του
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook