Η Ζέτα Δούκα, ανέφερε πως όλα όσα υπέστη από τον Γιώργο Κιμούλη έλαβαν χώρα στην παράσταση «Πιο Κοντά» που ανέβηκε στο Θέατρο Αθηνών τη σεζόν 2008-2009

Με μια σείρα από αναρτήσεις, πολλοί ηθοποιοί θέλησαν να στείλουν το δικό τους ηχηρό «Μπράβο» στη Ζέτα Δούκα, για το θάρρος της να μιλήσει για όλα όσα κρατούσε μέσα της σε σχέση με τη συνεργασία τους.

Με μια φωτογραφία της Ζέτας Δούκα, ο Νίκος Ψαρράς γράφει στο Instagram. «Περήφανος για τη Ζέτα!!!». Η κίνηση του ηθοποιού έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς όπως εξήγησε η Ζέτα Δούκα, ο Νίκος Ψαρράς ήταν μέλος του θιάσου πριν από 11 χρόνια, όταν και διαδραματίστηκαν όσα υποστηρίζει από πλευράς Γιώργου Κιμούλη.

«Ζέτα Δούκα είσαι ένα φωτεινό παράδειγμα», έγραψε χαρακτηριστικά και η Βίκυ Σταυροπούλου, μητέρα της παρουσιάστριας της εκπομπής, «Πάμε Δανάη», Δανάης Μπάρκα, όπου μίλησε δημόσια για τον Γιώργο Κιμούλη, η ηθοποιός.

«Μπράβο Ζέτα», έγραψε ο Πάνος Βλάχος, ενώ το ίδιο μήνυμα έγραψαν σε Insta Stories τους και η Τόνια Σωτηροπούλου αλλά και ο Πέτρος Λαγούτης. «Ανοιχτά και ονομαστικά. Έύγε Ζέτα Δούκα κι όποιος δεν μπορεί να συμβιώσει ή συνεργαστεί με σεβασμό, ήθος και αξιοπρέπεια απέναντι στον άλλον, να πάει σπίτι του ή να ζητήσει βοήθεια», ανέφερε η Μαρία Κωνσταντάκη.

Η καλή φίλη της ηθοποιού, Μαρία Ναυπλιώτου σημείωσε: «Σε θαυμάζω, σε αγαπώ, σε εκτιμώ! Μακάρι να ακολουθήσουν το παράδειγμά σου και άλλες καταπιεσμένες φωνές».

Η Ευγενία Σαμαρά εξέφρασε τη στήριξή της σε ένα πιο μακροσκελές μήνυμα. «Μπράβο στη Ζέτα Δούκα. Ευχαριστούμε για το θάρρος, για την ειλικρίνεια. Ας μπούμε επιτέλους σε μία νέα εποχή! Αλήθειας, στήριξης, ασφάλειας. Ας τελειώσει ο φόβος. Ας τελειώσει μια και καλή η βία των και καλά “ισχυρών”. Φτάνει. Ας έρθει ο καθένας αντιμέτωπος με τις πράξεις του. Είμαστε μαζί με την κάθε Σοφία, με την κάθε Ζέτα, με τον κάθε έναν άνθρωπο που φοβάται».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook