Τι αναφέρουν οι μαρτυρίες για το παρελθόν της άτυχης γυναίκας

Σοκαριστικές είναι οι μαρτυρίες που έρχονται στην δημοσιότητα, αναφορικά με τα όσα βίωνε η άτυχη 64χρονη στα χέρια του εν διαστάσει συζύγου τους.

Ειδικότερα, δύο γυναίκες, φίλες της άτυχης 64χρονης αποκάλυψαν αμφότερες ότι ο εν διαστάσει σύζυγος του θύματος στην Αγία Βαρβάρα, ο οποίος αναζητείται από την Πέμπτη το βράδυ, τη χτυπούσε μετά το χωρισμό τους και δεν της επέτρεπε να δει τα παιδιά τους.

Συγκεκριμένα, όπως περιέγραψε σε δηλώσεις της στον ΑΝΤ1 μία εκ των δυο γυναικών, «Όπου την έβρισκε, τη σκότωνε στο ξύλο».

Περιέγραψε πως η γυναίκαι είχε χωρίσει γιατί ο άνδρας είχε εξωσυζυγική σχέση. «Στην αρχή νομίζαμε ότι ήταν ευτυχισμένη. Μετά, έφερε (ο άνδρας της) άλλη γυναίκα στο σπίτι κι εκείνη έφυγε» είπε η γυναίκα και πρόσθεσε: «Ήρθε ένα βράδυ εδώ, μωλωπισμένη». Το θύμα της δολοφονίας στην Αγία Βαρβάρα είχε πάει σε ιατροδικαστή και πολλές φορές στο αστυνομικό τμήμα. Όπως είπε, η 64χρονη δεν πήγαινε στο σπίτι των παιδιών της, αλλά πήγαιναν οι κόρες της στο καθαριστήριο να τη δουν. «Δεν μπορούσε να μπει στην είσοδο, όλο την έδερνε», πρόσθεσε.

Άλλη γυναίκα, επίσης γειτόνισσα του θύματος στην Αγία Βαρβάρα, επιβεβαίωσε τις εντάσεις και την βιαιοπραγία προς το μέρος της γυναίκας. «Υπήρχε κακοποίηση. Όπου την έβρισκε, τη χτυπούσε. Πήγαιναν συνέχεια στο αστυνομικό τμήμα», είπε η γυναίκα.

«Μου έλεγε ότι δεν μπορούσε να πάει στα παιδιά της» πρόσθεσε, λέγοντας πως το θύμα είχε χωρίσει πριν από τρία χρόνια και είχε μετακομίσει στο πατρικό της σπίτι, όπου δέχτηκε τους δυο πυροβολισμούς που της έκοψε το νήμα της ζωής.

«Όταν την έβλεπε, την κοπάναγε» υποστήριξε η γυναίκα, σημειώνοντας πως υπήρχαν καυγάδες και για τα περιουσιακά, αφού είχαν δυο καθαριστήρια και το ένα δεν πήγαινε καλά.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook