Είναι γνωστό πως ο δολοφονημένος Τάσος Μπερδέσης είχε μπλεξίματα με τον νόμο

Το 2015 όταν το όνομα του Τάσου Μπερδέση, ενεπλάκη στην υπόθεση ανθρώπων της νύχτας στην Πάτρα.

«Ήταν πλέον κοινό μυστικό ότι δεν υπήρχε επιχείρηση που δεν πλήρωναν τον “κεφαλικό φόρο”, στους εκπροσώπους αυτών των ομάδων, οι οποίες βρίσκονταν σε αντιδικία, διότι υπήρχε σύγκρουση συμφερόντων. Έγινε λοιπόν, τότε, μία επιχείρηση, συνελήφθησαν δεκάδες άτομα, μεταξύ αυτών, το συγκεκριμένο πρόσωπο είχε κατηγορηθεί για ένταξη και συμμετοχή σε αυτές τις ομάδες…» σημείωσε ο τότε ταξίαρχος και διοικητής Ασφαλείας στην Αχαΐα, Αθανάσιος Νταβλούρος

Οι δύο άνδρες, συναντήθηκαν ξανά πριν από περίπου τέσσερις μήνες, στην Αθήνα:

«Ήρθε μόνος του, μου μίλησε, μου έδωσε μια άλλη εντύπωση, μια άλλη εικόνα, ενός ανθρώπου που φαινόταν να μη διακατέχεται από κάποιο άγχος, ήταν ήρεμος, “ξέρεις” μου λέει, “τέλειωσαν τα παλιά, την παλιά “ατζέντα” την πέταξα, έχω αλλάξει 360 μοίρες πορεία, βρίσκομαι στον ίσιο δρόμο και δόξα να ‘χει ο Θεός, όλα καλά. Αφού τότε αποφύγαμε τα χειρότερα…» λέει χαρακτηριστικά και συμπληρώνει:

«Του λέω “μπράβο, χαίρομαι γι’ αυτό, φτάνει να το εννοείς, διότι αν δεν το εννοείς, το λεκανοπέδιο δεν έχει τις ιδιότητες της επαρχίας, της Πάτρας”. “Όχι είμαι εντάξει, είμαι σε άλλη κατάσταση, εργάζομαι κανονικά, σε δουλειές ημέρας…”» είπε μιλώντας στο Mega.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook