Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί ο πρώην σύζυγος της 64χρονης που δολοφονήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, έξω από το σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα.

Χθες βράδυ παραδόθηκε και ομολόγησε ότι το έγκλημα. Μάλιστα, ο 75χρονος παρέδωσε στους αστυνομικούς πιστόλι με γεμιστήρα και τρία φυσίγγια.

Ο 75χρονος ισχυρίστηκε ότι είχε οικονομικές διαφορές με την πρώην σύζυγό του, λόγω των επιχειρήσεων που διατηρούσαν και τις οποίες χώρισαν μετά το διαζύγιό τους.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Σοκαριστικές οι μαρτυρίες των γειτόνων

Δύο γυναίκες, φίλες της άτυχης 64χρονης αποκάλυψαν ότι ο εν διαστάσει σύζυγος του θύματος, τη χτυπούσε μετά το χωρισμό τους και δεν της επέτρεπε να δει τα παιδιά τους.

«Στην αρχή νομίζαμε ότι ήταν ευτυχισμένη. Μετά, έφερε άλλη γυναίκα στο σπίτι κι εκείνη έφυγε» είπε μία γειτόνισσα και πρόσθεσε: «Ήρθε ένα βράδυ εδώ, μωλωπισμένη… Δεν πήγαινε στο σπίτι των παιδιών της, αλλά πήγαιναν οι κόρες της στο καθαριστήριο να τη δουν. Δεν μπορούσε να μπει στην είσοδο, όλο την έδερνε».

Άλλη γειτόνισσα του θύματος στην Αγία Βαρβάρα είπε:

«Μου έλεγε ότι δεν μπορούσε να πάει στα παιδιά της… Όταν την έβλεπε, την κοπάναγε…»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook