Το βράδυ του Σαββάτου διοργανώθηκε το πολυπληθέστερο πάρτι που έχει οργανωθεί μέχρι τώρα... «Η αστυνομία ενημερώνεται για τα κορωνοπάρτι στο ΑΠΘ αλλά δεν εμφανίζεται»

Πάρτι με 3.000 άτομα χωρίς μέτρα προστασίας οργανώθηκε το Σάββατο στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Μόλις κλείσει η εστίαση στις 00:30, πάρα πολλοί, χωρίς να τηρούν τα μέτρα προστασίας, μαζεύονται στο ΑΠΘ. Μπύρες και άλλα ποτά αγοράζονται κατά εκατοντάδες από τα γειτονικά περίπτερα.

Σύμφωνα με το MEGA, ασθενείς που νοσηλεύονται στο ΑΧΕΠΑ μάταια τηλεφωνούν στην αστυνομία…

Της νύχτας τα καμώματα στην περίπτωση του Αριστοτελείου τα βλέπει η μέρα και κλαίει. Σκουπίδια παντού και τα απομεινάρια του ξέφρενου, απαγορευμένου πάρτι εν μέσω πανδημίας.

Παρά τις 3 εισαγγελικές παρεμβάσεις για τα κορωνοπάρτυ οι νέοι συνεχίζουν να μπαίνουν στην πλατεία Χημείου και στη Φιλοσοφική.

Η αστυνομία ενημερώνεται για τα κορωνοπάρτι στο ΑΠΘ αλλά δεν εμφανίζεται, τόνισε μεταξύ άλλων ο πρύτανης του Πανεπιστημίου, Νίκος Παπαϊωάννου μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Όπως ο ίδιος ανέφερε κάθε φορά, τις τελευταίες εβδομάδες που γίνονται τα πάρτι η αστυνομία ενημερώνεται αρκετές ώρες πριν ξεκινήσει το πάρτι, καθώς η ιδιωτική εταιρία φύλαξης παρατηρεί κινητικότητα στους χώρους από τις 18.00 και μετά. Εξήγησε ότι αρχικά είναι λίγα άτομα αλλά μετά τις 23.00 το βράδυ συρρέουν εκατοντάδες άνθρωποι από όλη την πόλη.

Σύμφωνα με τον κ Παπαϊωάννου η αστυνομία μέχρι στιγμής δεν έχει έρθει στον χώρο και δήλωσε πως το μόνο που μπορούν να κάνουν οι πρυτανικές αρχές είναι να βάλουν εμπόδια σε όσα σημεία μπορούν, για να μην περνούν τα αυτοκίνητα.

Ωστόσο, υπογράμμισε ότι σε κάποιες περιπτώσεις νεαροί σπάνε τα εμπόδια και μπαίνουν με τα αυτοκίνητα στο χώρο. Μάλιστα, ανέφερε ότι σε κάποιες περιπτώσεις έχουν δοθεί στην αστυνομία τα στοιχεία των αυτοκίνητων. Σε μια περίπτωση οπού μάλιστα επρόκειτο για φορτηγό γεμάτο ποτά, οι υπεύθυνοι εντοπίστηκαν.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook