Πενιχρά τα στοιχεία 28 ημέρες μετά την άγρια δολοφονία της Καρολάιν

Ιδιαίτερο προβληματισμό προκαλεί στις αστυνομικές αρχές η υπόθεση της στυγερής δολοφονίας στα Γλυκά Νερά, με θύμα μια μητέρα μόλις 20 ετών.

Οι αστυνομικοί της υπόθεσης εκδηλώνουν τις ανησυχίες τους, αφού τα στοιχεία είναι πενιχρά μιας και δεν έχει βρεθεί όπως αναφέρουν οι πληροφορίες γενετικό υλικό που μπορεί να αξιοποιηθεί ενώ ακόμα δεν υπάρχουν αξιοποιήσιμα στοιχεία από κάμερες για τον τρόπο και το μέσο διαφυγής των στυγερών εγκληματιών.

Ένα αποτύπωμα πέλματος που βρέθηκε αποδείχθηκε όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ότι είναι του 32χρονου πιλότου ενώ μέχρι στιγμής ο σύζυγος της Καρολάιν φέρεται να μην έχει αναγνωρίσει τη γλώσσα που μιλούσαν οι εισβολείς ληστές.

Το γεγονός ότι έχουν βρεθεί τόσο λίγα στοιχεία καθιστά ακόμη πιο δύσκολη την εξιχνίαση της υπόθεσης. Όπως χαρακτηριστικά λένε «πηγές» της Ασφάλειας, «ήταν τόσο λίγα τα ίχνη που βρήκαμε, σαν οι τρεις δράστες να καθάρισαν με χλωρίνη τον χώρο…».

Τα ελάχιστα στοιχεία που έχουν βρεθεί, ενώ οι δράστες φαίνεται ότι είχαν μείνει για πολλές ώρες μέσα στη μεζονέτα του νεαρού ζευγαριού, δεν εξηγείται εύκολα αφού οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση επισημαίνουν ότι είναι σαν οι εισβολείς να ήταν πλήρως καλυμμένοι με τρόπο ώστε να μην αφήσουν ούτε μισό αποτύπωμα, ούτε δείγμα γενετικού υλικού,κάτι το οποίο γεννά προβληματισμό.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook