Συνεχίζεται το μυστήριο και το ...σίριαλ με την γυναίκα που είχε αναλάβει τη θεραπεία της άτυχης Κάρολαϊν, που δολοφονήθηκε στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά...

Σήμερα το πρωί η κα Μυλωνοπούλου βρέθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών, μετά τις καταγγελίες του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων ότι δεν κατέχει πτυχίο ΑΕΙ στο τομέα της Ψυχολογίας.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας θα διερευνηθεί, βάσει της δικογραφίας που απέστειλαν στην εισαγγελία οι αστυνομικές αρχές, εάν έχει τελεστεί από την πλευρά της το αδίκημα της απάτης κατ’ εξακολούθηση καθώς και αυτό της παραβίασης επαγγελματικής εχεμύθειας.

Η κα Μυλωνοπούλου φέρεται να κατέθεσε πως ουδέποτε δήλωσε είναι ψυχολόγος και ότι η επαγγελματική της ιδιότητα παρερμηνεύτηκε από τα ΜΜΕ. Κατέθεσε ότι είναι ιδιοκτήτρια ενός Κέντρου Θεραπευτικής Ύπνωσης – Ψυχοθεραπευτικών και Συμβουλευτικών Προσεγγίσεων, το οποίο -όπως είπε- έχει άδεια από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο.

Επίσης, αναφέρθηκε και στο ζευγάρι το οποίο είπε πως γνώρισε κατά τη διάρκεια συνεδριών τον περασμένο Ιανουάριο. Μετά τη δολοφονία της Κάρολαϊν ήρθε και πάλι σε επαφή με τον 32χρονο πιλότο, στον οποίο εξέφρασε τα συλλυπητήρια της.

Η Ελληνική Εταιρεία Συμβουλευτικής εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε ότι η κα Ελένη Μυλωνοπούλου δεν είναι μέλος της!

«Η Ελληνική Εταιρεία Συμβουλευτικής, (hac.com.gr), ως ο αντιπροσωπευτικός επαγγελματικός-επιστημονικός φορέας των Συμβούλων Ψυχικής Υγείας στην Ελλάδα, από το 1994, με αφορμή την επικαιρότητα και τις διαστάσεις που έχει λάβει η υπόθεση, που αφορά στα γεγονότα στα “Γλυκά Νερά” , παρεμβαίνει ως ακολούθως:

Καταδικάζει την κατάφορη παραβίαση του Κώδικα Ηθικής και Δεοντολογίας, που αφορά στο θέμα της άρσης του επαγγελματικού απορρήτου. Το απόρρητο αίρεται μερικώς μόνο όταν υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή του ατόμου ή τρίτου.

Δηλώνει ότι, κατ’ επανάληψη και με επιμονή, έχει επισημάνει σε κάθε αρμόδιο φορέα, ότι είναι επιτακτική η ανάγκη της θεσμοθέτησης του επαγγέλματος του Συμβούλου Ψυχικής Υγείας ώστε να διασφαλίζονται τα κριτήρια για την έναρξη του επαγγέλματος, με στόχο την προστασία του κοινωνικού συνόλου και των παρεχόμενων, προς αυτό, υπηρεσιών.

Ενημερώνει ότι η κα Μυλωνοπούλου δεν ήταν και δεν είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής και, ως εκ τούτου, δεν μπορεί να αυτοαποκαλείται Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας».

Άκαρπες οι έρευνες

Ιδιαίτερο προβληματισμό προκαλεί στις αστυνομικές αρχές η υπόθεση… Μέχρι στιγμής τα στοιχεία είναι πενιχρά μιας και δεν έχει βρεθεί γενετικό υλικό που μπορεί να αξιοποιηθεί.

Ένα αποτύπωμα πέλματος που βρέθηκε, αποδείχθηκε ότι είναι του 32χρονου πιλότου.

Το γεγονός ότι έχουν βρεθεί τόσο λίγα στοιχεία καθιστά ακόμη πιο δύσκολη την εξιχνίαση της υπόθεσης. Όπως χαρακτηριστικά λένε «πηγές» της Ασφάλειας, «ήταν τόσο λίγα τα ίχνη που βρήκαμε, σαν οι τρεις δράστες να καθάρισαν με χλωρίνη τον χώρο…».

Τα ελάχιστα στοιχεία που έχουν βρεθεί, παρά το ότι οι δράστες φαίνεται πως είχαν μείνει για πολλές ώρες μέσα στη μεζονέτα, δεν εξηγείται εύκολα αφού οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση επισημαίνουν ότι είναι σαν οι εισβολείς να ήταν πλήρως καλυμμένοι με τρόπο ώστε να μην αφήσουν ούτε μισό αποτύπωμα, ούτε δείγμα γενετικού υλικού…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook