Στις 22 Ιουνίου θα εκδικαστεί η υπόθεση της επίθεσης σε βάρος 26χρονης στην παραλία Αγίας Μαρίνας Κορωπίου από ομάδα Πακιστανών.

Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 2 άτομα, ενώ αναζητούνται άλλοι 4.

Οι δύο συλληφθέντες αντιμετωπίζουν την πλημμεληματικού βαθμού κατηγορία της απλής συνέργειας σε παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

«Εμείς κάναμε μπάνιο, ξαφνικά βρήκαμε την παρέα των τεσσάρων ανδρών τους οποίους ξέραμε. Τους είδαμε που πήγανε να μιλήσουν σε μια κοπέλα, εμείς κάτσαμε λίγο πιο πίσω. Δεν επιτέθηκαμε στην κοπέλα, δεν κάνουμε εμείς τέτοια πράγματα. Την ώρα που μας συνέλαβαν εμείς είδαμε τον άνδρα της, δεν τον γνωρίζουμε» είπε ο ένας…

Ο δεύτερος κατηγορούμενος είπε: «Το πρόβλημα δημιουργήθηκε επειδή ήμαστε στην ίδια παρέα με τους δράστες. Εμείς απομακρυνθήκαμε επειδή ο φίλος μου δεν έχει χαρτιά νόμιμης εισόδου και παραμονής».

Ο εισαγγελέας πρότεινε να αθωωθούν οι κατηγορούμενοι, ωστόσο το δικαστήριο ανέβαλε για να έρθει αυτοπροσώπως η καταγγέλλουσα να καταθέσει.

Το χρονικό

Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες που δίνει η 26χρονη:

«Περίμενα στο πάρκινγκ της παραλίας. Έκανε πέντε λεπτά ουσιαστικά ο άντρας μου να πάει μέχρι το ψιλικατζίδικο να πάρει κάποια πράγματα και μέχρι να γυρίσει, είχα γυρισμένη την πλάτη μου εγώ προς την παραλία και ακούω κάποιους να φωνάζουν, να γελάνε και τέλος πάντων με μία έννοια να κοροϊδεύουν ακριβώς από πίσω μου. Γύρισα και αυτό που αντίκρισα ήταν κάποιους να βγάζουν βίντεο προς τα εμένα φυσικά στραμμένο το κινητό και αναρωτήθηκα για ποιο λόγο με βγάζουν βίντεο» ανέφερε και υποστήριξε πως της έσκισαν την μπλούζα μεταδίδοντας την επίθεση σε live μετάδοση από το κινητό.

«Απάντησαν κάτι σε μια γλώσσα που εγώ δεν γνωρίζω και συνέχισαν να με βγάζουν βίντεο. Εξαγριώθηκαν που τους ρώτησα γιατί με βγάζουν βίντεο. Ήρθαν πολύ κοντά μου και οι έξι και συνέχισαν να φωνάζουν και να λένε διαφορά πράγματα στη δική τους γλώσσα. Οπότε άρχισα να φωνάζω και επειδή άρχισα να φωνάζω προφανώς νευρίασαν και μου έσκισαν την μπλούζα»… (Διαβάστε αναλυτικά εδώ)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook