Tα κίνητρα για όσους εμβολιάζονται στις ΗΠΑ ποικίλουν...

Για παράδειγμα δίνονται 100 δολάρια για αποταμίευση ή δωροκάρτες στη Δυτική Βιρτζίνια, ενώ προσφέρονται δωρεάν αφεψήματα στο New Jersey και στο Connecticut. Στη Νέα Υόρκη έχει οργανωθεί λοταρία με δώρο 5 εκατομμύρια ευρώ και στο Οχάιο υπάρχουν 5 λοταρίες του 1 εκατομμυρίου ευρώ για πλήρως εμβολιασμένους ενήλικες και μία πλήρης υποτροφία σε εμβολιασμένο παιδί.

Σύμφωνα με την παραπάνω λογική, τα οικονομικά κίνητρα δίνονται ώστε οι πολίτες να μην υπολογίσουν τα κόστη μετακίνησης από και προς τα εμβολιαστικά κέντρα και για να μπορέσουν να θυσιάσουν μερικές εργατοώρες, ώστε να εμβολιαστούν…

Στην Ελλάδα, η κυβέρνηση αναμένεται να καταθέσει ολοκληρωμένη πρόταση για τις ελευθερίες των εμβολιασμένων μόλις απελευθερωθούν όλα τα εμβόλια για όλους τους ενήλικους.

Πέρα από την πρόσβαση στους εσωτερικούς χώρους των επιχειρήσεων της εστίασης, οι εμβολιασμένοι αναμένεται να έχουν ελεύθερη πρόσβαση σε πολιτιστικά γεγονότα, όπως συναυλίες, θέατρα και σινεμά, καθώς και στα γήπεδα. Μάλιστα, εξετάζεται και το ενδεχόμενο να μην έχουν την υποχρέωση να κάνουν self test.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook