Αγνοείται η "Δήμητρα" ή αλλιώς Δημήτρης Καλογιάννης από τη Λέσβο... Έπεσε θύμα τροχαίου;

Σύμφωνα με το Silver Alert, o Δημήτριος Καλογιάννης εξαφανίστηκε στις 6 Απριλίου. Έχει γαλανά μάτια, ύψος 1,75μ και είναι αδύνατος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε κόκκινο πουλόβερ και λευκό παντελόνι.

Τις τελευταίες ώρες οι Αρχές εξετάζουν την πληροφορία να είναι το θύμα του τροχαίου με εγκατάλειψη που έγινε στις 9 Απριλίου στο Παλαιό Φάληρο… Αναμένονται τα αποτελέσματα του DNA.

Σύμφωνα όμως με τον Γρηγόρη Βαλλιανάτο, ήδη ο αδερφός της έχει αναγνωρίσει τη σορό.

Το νεκρο απο τη συγκρουση και εγκαταλειψη στο δρομο σωμα, αναγνωριστηκε απο τον αδελφο της. Ο αδελφος της αναγνωρισε…

Posted by Gregory Vallianatos on Thursday, June 10, 2021

H απίστευτη ιστορία

Μπορεί να γεννήθηκε άνδρας, όμως θέλησε να ζήσει ως γυναικά…

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Σκάλα Συκαμιάς. Από τα 14 ομολόγησε στους γονείς του ότι αισθάνονταν γυναίκα.

Έχει περιγράψει τη μητέρα της ως βαθιά θρησκευόμενη και πιστή γυναίκα και τον πατέρα της ως άγριο άντρα, που εξαφανιζόταν απ’ το σπίτι για μεγάλες περιόδους κάθε φορά κι όταν επέστρεφε προκαλούσε πανικό.

Όπως αναφέρει το το τοπικό emprosnet, μικρή στάλθηκε σε ψυχιατρείο απ’ τους γονείς της και εξαναγκάζονταν να παίρνει χάπια παρά τη θέλησή της.

Ήταν έφηβη όταν έκανε την πρώτη απόπειρα αυτοκτονίας, η πρώτη απ’ τις πολλές που θα ακολουθούσαν…

Όπως έχει πει το κοντινότερο που έφτασε στο να της δείξει κάποιος ενδιαφέρον ήταν όταν ως έφηβη κολυμπούσε γυμνή στη θάλασσα, κι ένας ηλικιωμένος εμφανίστηκε και της είπε ότι ήθελε να τη βιάσει. Όπως έχει εξομολογηθεί δεν έζησε ποτέ κάποιον εφηβικό έρωτα, αλλά μόνο ανεκπλήρωτους πόθους για αγόρια, ενώ το όνειρό της ήταν να κάνει οικογένεια.

Στα 20 η Δήμητρα άφησε πίσω της την κλειστή κοινωνία του χωριού, η οποία την είχε εξοστρακίσει και έφτασε στην Αθήνα. Έζησε άστεγη, για σχεδόν πέντε χρόνια και έκανε περιστασιακές δουλειές…

Αναγκάστηκε να επιστρέψει στο νησί όταν η μητέρα της αρρώστησε. Τα μεγαλύτερα αδέρφια της είχαν φύγει προ πολλού… Έζησε μαζί της και την φρόντισε για τα επόμενα 25 χρόνια.

Ο θάνατός της μητέρας της τη συγκλόνισε και σκέφτηκε την αυτοκτονία… Τότε όμως ήταν που αποφάσισε να φορέσει γυναικεία ρούχα, κάτι που την έκανε να νιώθει καλύτερα απ’ ό,τι είχε νιώσει σε ολόκληρη τη ζωή της.

Στα τέλη του περασμένου χρόνου, είχε δεχθεί επιθέσεις από ανήλικους μέσα στο σπίτι της, στη Σκάλα Συκαμνιάς της Λέσβου.

Στα τέλη του 2015, ξένοι δημοσιογράφοι που επισκέφθηκαν το νησί για το προσφυγικό, την είδαν να τριγυρνά στους δρόμους και έκαναν την ιστορία της γνωστή…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook