Kαιρός: Καταρρακτώδης βροχή και χαλάζι στο κέντρο της Αθήνας – Μποτιλιάρισμα στους δρόμους

«Ποτάμια» οι κεντρικοί δρόμοι στην πρωτεύουσα
Άνοιξαν οι ουρανοί στην Αττική με έντονη καταιγίδα να πλήττει αυτή την ώρα περιοχές του κέντρου της Αθήνας, αλλά και των ανατολικών προαστίων.
Έντονη καταιγίδα πλήττει, μεταξύ άλλων, τη Βάρη, τα Πατήσια, αλλά και τον Ελαιώνα.
Όπως είχαν προειδοποιήσει η ΕΜΥ με έκτακτο δελτίο της και το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, και η πρωτεύουσα πλήττεται από την ξαφνική κακοκαιρία που αναμένεται να επηρεάσει όλη σχεδόν την ηπειρωτική χώρα.
Μποτιλιάρισμα στους δρόμους
Παράλληλα, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, η κυκλοφορία των οχημάτων σε πολλούς δρόμους της Αττικής διεξάγεται με ιδιαίτερη δυσκολία.
Μάλιστα, την κατάσταση δυσχεραίνει και πρόβλημα που παρατηρείται στο κέντρο της Αθήνας, με χαλασμένα φανάρια. Συγκεκριμένα, ένα από τα σημεία που δεν λειτουργούν είναι η Ακαδημίας και η Ιπποκράτους.
Ολες οι Ειδήσεις
- H «Καθημερινή της Κυριακής»
- To «Πρώτο Θέμα» της Κυριακής
- Η Φαίη Θεοχάρη σε μια νέα version της επιτυχίας «Συγκοινωνούντα Δοχεία»
- O «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής»
- Η απάντηση του ΥΠΕΞ στους χάρτες με τα τουρκικά θαλάσσια πάρκα: «Απαράδεκτη, μονομερής και παράνομη ενέργεια»
- Στ. Παραστατίδης – ΠΑΣΟΚ: Κόπηκε η “Σορβόνη” με το 1 “ν”
- Η «Real news» της Κυριακής
- Η ανάρτηση της Κεραμέως για τη δωρεά οργάνων της μητέρας της: “Πέντε όργανα δωρήθηκαν σε συνανθρώπους μας”
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook