Με τραγικό τρόπο έκλεισε το κεφάλαιο της εξαφάνισης του Δημήτρη Καλογιάννη που ήταν γνωστός ως «Δήμητρα της Λέσβου»

Ο Δημήτρης Καλογιάννης, ο 64χρονος διεμφυλικός άνδρας που ήταν γνωστός ως «Δήμητρα της Λέσβου» είχε εξαφανιστει και υπήρχαν υπόνοιες ότι ήταν το άτομο που ειχε πέσει θύμα τροχαίου με εγκατάλειψη στις 9 Απριλίου στο Παλαιό Φάληρο και είχε ενταφιαστεί ως αγνώστου ταυτότητας.

Από την τροχαία ανακοινώθηκε σήμερα, όπως αναφέρει το Βήμα, στη δικηγόρο της οικογένειας και το Silver Alert ότι ταυτοποιήθηκαν τα δακτυλικά αποτυπώματα.

Ωστόσο, οι υπηρεσίες αρνούνται να δώσουν πρόσβαση στην οικογένεια για εξέταση DNA, γεγονός που εγείρει πολλά ερωτήματα.

Η «Δήμητρα της Λέσβου» όπως αναφέρθηκε, έπεσε θύμα τροχαίου (την άφησαν αιμόφυρτη στην άσφαλτο) πριν δύο μήνες, λίγες ημέρες αφότου έφυγε από το Δρομοκαϊτειο.

Η σορός μεταφέρθηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο στις 9/4 και παρέμεινε εκεί έως τις 18/05, οπότε και μεταφέρθηκε στον ιατροδικαστή. Λόγω της κακής κατάστασης των ψυγείων, η σορός ήταν αλλοιωμένη.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η καθυστέρηση της αναγγελίας της εξαφάνισης, σε συνδυασμό με την άρνηση των Αρχών να παραχωρήσουν πληροφορίες και εξέταση DNA στις κοινωνικές υπηρεσίες και την οικογένεια, έχουν προκαλέσει αίσθηση.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook