Αρκετές ώρες μετά την μεταφορά τουαπό την Αλόννησο όπου βρισκόταν για το μνημόσυνο της Κάρολαϊν, ο 32χρονος πιλότος δεν φέρεται να έχει απαντήσεις στα ερωτήματα των αστυνομικών.

Πληροφορίες από την Αστυνομία λένε πως οι απαντήσεις που δίνει ο 32χρονος για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε η 20χρονη σύζυγός του μαρτυρικό θάνατο στο σπίτι τους, στα Γλυκά Νερά, δεν είναι πειστικές.

Η Αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες του Πρώτου Θέματος, έχει επαρκή στοιχεία στη διάθεσή της που τεκμηριώνουν ότι δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν είναι ο σύζυγός της!

Τα στοιχεία που κατά την αστυνομία τεκμηριώνουν την ενοχή του 32χρονου πιλότου προέρχονται κυρίως από την ανάλυση με τη βοήθεια της τεχνολογίας των στοιχείων που προέρχονται από κάμερα, τα κινητά τηλέφωνα του ζευγαριού, αλλά και το βιομετρικό ρολόι της 20χρονης μητέρας που έδειξε την πραγματική ώρα του θανάτου της, που δεν συνέπιπτε με όσα είχε καταθέσει ο 32χρονος…

Η άτυχη Κάρολαϊν φορούσε ένα smartwatch, το οποίο κατέγραφε τους παλμούς της και τα δεδομένα που ανακτήθηκαν δεν φαίνεται να συνάδουν με τις ώρες από τις καταθέσεις του συζύγου της.

Οι κάρτες μνήμης από τις κάμερες στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών είχαν αφαιρεθεί αρκετή ώρα πριν από την ώρα του εγκλήματος. Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, η κάμερα έχει καταγράψει τον 32χρονο να βρίσκεται στο ισόγειο και να είναι ξαπλωμένος στον καναπέ αγκαλιά με την κόρη του, ενώ η αφαίρεσή της έχει γίνει σε μια χρονική στιγμή που δεν συμπίπτει χρονικά με το έγκλημα. Για αυτό και πρέπει να δώσει κάποιες διεκρινίσεις καθώς έχει συμβεί τα ρολόγια των καταγραφικών να έχουν διαφορετική ώρα από την πραγματική.

Επίσης, από την εξέταση που έγινε στο κινητό του πιλότου, εντοπίστηκε «δραστηριότητα» την ώρα, όμως, που ο 32χρονος, πάντα κατά την κατάθεσή του, ήταν δεμένος και ακινητοποιημένος από τους δράστες.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook