Οι δηλώσεις Σταύρου Μπαλάσκα για τον 32χρονο πιλότο που δολοφόνησε την Καρολάιν και σκηνοθέτησε τη ληστεία στο σπίτι στα Γλυκά Νερά προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων

Την αντίδραση του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ προκάλεσε η πρωτοφανής δήλωσή του συνδικαλιστή αστυνομικού Σταύρου Μπαλάσκα ο οποίος το πρωί στο Mega, χαρακτήρισε «βλάκα» τον πιλότο για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά καθώς, όπως είπε, αν είχε πάρει αμέσως την αστυνομία, δεν θα πήγαινε ούτε 4 χρόνια φυλακή.

Η δήλωσή του προκάλεσε οργισμένες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το απόγευμα της Παρασκευής ανακοινώθηκε από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ότι διατάχθηκε κατεπείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος του συνδικαλιστή, για τις δηλώσεις του σχετικά με την υπόθεση ανθρωποκτονίας στα Γλυκά Νερά Αττικής.

Παράλληλα, κινήθηκε η διαδικασία εξέτασης για λήψη του διοικητικού μέτρου της διαθεσιμότητας σε βάρος του.
Μιλώντας το πρωί της Παρασκευής, 18.06.2021, στο Mega και αναφερόμενος στις κινήσεις του Μπάμπη Αναγνωστόπουλο μετά τη στυγερή δολοφονία στα Γλυκά Νερά, o κ. Μπαλάσκας χαρακτήρισε τον 32χρονο «βλάκα» (!) καθώς, όπως είπε, αν είχε πάρει αμέσως την ΕΛΑΣ… «δεν θα έτρωγε ούτε 4 χρόνια φυλακή».

«Είναι βλάκας διότι εκείνη τη στιγμή που σκότωσε τη γυναίκα του εάν ήταν ατυχές γεγονός μέσα στον θυμό του και μέσα στο ότι τα έχασε και τρελάθηκε, εάν έπαιρνε την αστυνομία δε θα έτρωγε ούτε 4 χρόνια φυλακή» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπαλάσκας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook