Έγκλημα στα Γλυκά Νερά – Παπαϊωαννίδης: «Επιλογή του εντολέα μου η παραίτηση του δεύτερου συνηγόρου»
Για την απομάκρυνση του Βασίλη Σπύρου και την υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, μίλησε ο δικηγόρος του καθ' ομολογίαν δράστη, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.
Σε δηλώσεις του έξω από τα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, ο κ. Παπαϊωαννίδης σημείωσε πως «είναι επιλογή του εντολέως μου» η απομάκρυνση του έτερου συνηγόρου «και σε αυτό δεν μπορώ να σχολιάσω». Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, σημείωσε πως «ήταν γνωστό πως όσον αφορά στο ποινικό κομμάτι και στο πλαίσιο της ανακρίσεως, υπεύθυνος ήμουν εγώ».
Νωρίτερα ο Βασίλης Σπύρου είχε πει στους δημοσιογράφους: «Δεν επιθυμώ να ασχοληθώ περαιτέρω με την υπεράσπιση αυτής της υποθέσεως, σε κανένα σκέλος της, για προσωπικούς λόγους… Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλο το χρόνο και τη συνεργασία… Είναι προσωπικοί οι λόγοι και σήμερα ένας άνθρωπος περνάει από τον ανακριτή, και κρίνεται το μέλλον ενός μωρού. Οπότε οι προσωπικοί δικοί μου λόγοι δεν έχουν καμία σημασία…»
Σχετικά με το εάν υπάρχει απόφαση της υπεράσπισης να ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, ο κ. Παπαϊωαννίδης σημείωσε πως μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει τέτοιες κινήσεις.
Σχετικά με την διαχείριση της υπόθεσης ο δικηγόρος σημείωσε πως ο πιλότος ήταν ευσυγκίνητος μιλώντας για το τι έγινε, ωστόσο σημείωσε πως δεν πρόκειται να μπει σε λεπτομέρειες. «Τα πραγματικά περιστατικά θα τα αποκαλύψει ο εντολέας μου και θα αποφασίσει η Δικαιοσύνη», είπε.
Ολες οι Ειδήσεις
- Θρίλερ στο νοσοκομείο Αττικόν: 90χρονος αποπειράθηκε να μπει στο δωμάτιο της Μάρως Κοντού με μαχαίρι
- Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Φωτογραφίες από το πάρτι των δίδυμων κοριτσιών για τα γενέθλια τους
- Ελένη Βουλγαράκη – Φώτης Ιωαννίδης: Φωτογραφίες από τις διακοπές τους στον Μαυρίκιο
- Κατερίνα Καινούργιου: Η έκπληξη που έκανε στο συζύγου της, Παναγιώτη Κουτσουμπή – Φωτογραφία
- Βίκυ Καγιά: Σε μεγάλα κέφια, έσπασε πιάτα και χόρεψε τσιφτετέλι πάνω σε τραπέζι στη Μύκονο – Βίντεο
- Akylas: Δεν έχω αφήσει την έντονη δημοσιότητα να με επηρεάσει (βίντεο)
- Η Δήμητρα Κούστα για την Άννα Βίσση από το Λονδίνο: «Υπερήφανη παραγωγός»
- ΑΑΔΕ: Εισαγωγικός δασμός 3 ευρώ στις ηλεκτρονικές αγορές έως 150 ευρώ από χώρες εκτός ΕΕ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook