Εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της Χριστίνας Κλουτσινιώτη, της συζύγου του επιχειρηματία Ντίμη Κορφιάτη στη Ζάκυνθο .

Στα χέρια της Αστυνομίας είναι ο εφοπλιστής που αναζητείτο για την υπόθεση της δολοφονίας της Χριστίνας Κλουτσινιώτη, συζύγου του επιχειρηματία Ντίμη Κορφιάτη στη Ζάκυνθο. Το σκάφος του εφοπλιστή εμπλέκεται σύμφωνα με την Αστυνομία στη δολοφονία.

Στις Αρχές της Ζακύνθου παραδόθηκε σήμερα το πρωί, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του Αλέξη Κούγια, ο εφοπλιστής σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για εμπλοκή στην υπόθεση της δολοφονίας της Χριστίνας Κλουτσινιώτη, συζύγου του επιχειρηματία Ντίμη Κορφιάτη στη Ζάκυνθο, τον Ιούνιο του 2020.

Ο εφοπλιστής ήταν μεταξύ των ατόμων που αναφέρονταν στην πολυσέλιδη δικογραφία, καθώς, όπως τονιζόταν, σκάφος του εμπλέκεται στη δολοφονία της Χριστίνας Κλουτσινιώτη.

Με βάση το ένταλμα κατηγορείται για απλή συνέργεια σε ανθρωποκτονία και εντός της ημέρας θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Μία εβδομάδα νωρίτερα είχαν προφυλακιστεί τέσσερα άτομα, από τους οκτώ κατηγορούμενους, για την υπόθεση. Με απόφαση του συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ζακύνθου, ελεύθερος, με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, κρίθηκε 34χρονος Έλληνας, ο οποίος έχει συγγενική σχέση πρώτου βαθμού με προφυλακισθέντα για την ίδια υπόθεση.

Ειδικότερα, τον δρόμο για τις φυλακές πήραν 39χρονος που είναι ο φερόμενος ως εκτελεστής, 38χρονος που φαίνεται να είναι ο οδηγός της μηχανής που χρησιμοποίησαν οι δράστες, 37χρονος που φαίνεται να είναι ο οδηγός του σκάφους που μετέφερε τους δράστες από τη Ζάκυνθο στον Πύργο και μια κοπέλα 27 ετών που ήταν η «τσιλιαδόρος», καθώς φέρεται να παρακολουθούσε το ζεύγος και έδινε την πορεία τους στους δράστες που είχαν στήσει «καρτέρι θανάτου».

Όσον αφορά στην 27χρονη «τσιλιαδόρο», όλο το προηγούμενο διάστημα κρυβόταν στη Ζάκυνθο, ενώ την είχε κατονομάσει ο Κορφιάτης στη μήνυσή του και από την έρευνα προέκυψε ότι το ύποπτο Smart αυτοκίνητο με το οποίο κινείτο ήταν δικό της.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook